Exploderat däck och nytt jobb

I tisdags när jag var påväg till jobbet sådär 6.20 på morgonen exploderade mitt däck.. Och jag som aldrig varit med om att köra med punka eller likande fortsatte ett tag tills jag kom upp i 70 km/h och kände att såhär ska det ju inte kännas. Så jag stannade och ringde pappa och bara "jag har fått punka" och då har jag inte äns varit ute och kollat vilket däck det var eller om det var punka. Men när jag öppnar bildörren känner jag att de stinker bränt gummi och jajamensan.. Mitt däck så förjävligt ut. Men till jobbet kom jag en timme försent och på toppen av moset så sa jag upp mig samma dag. Då jag har fått jobb i en butik! Ett vikariat på heltid! Så jag är sjukt exalterad och glad! Känner att det kommer bli super roligt och lärorikt! Börjar måndag den 6 feb och jobbar fram tills fredag den 3 på Friibergh! Kommer sakna Friibergh och all personal men vill utvidga mina vyer och jag saknar att jobba med personer. För tillfället jobbar jag som städerska på Friibergh och jag trivs och jag skäms inte! Men som jag skrev så saknar jag kundkontakt och att hjälpa folk! Så jag ska ta vara på tiden jag har på Friibergh och njuta den sista veckan! 

Ut och fara

Till julen i år var klapplistan lång, 
men ni får inget från den denna gång.
Vi tänkte att ni skulle få ut å fara,
istället för att bara hemma vara.
Tre dagar storstadspuls ni här får,
det blir lite senare nu i vår.
Till insta ni kan ta bilder på baguetter,
torn, vin och slott,
här kan man även shoppa flott.
I staden finns 4 primarkt att välja på.
Vilken är staden nu då?
 
 
 
Jag har glömt att dela med mig av min och syrrans julklapp vi fick. Så till våren kommer vi sitta på ett flyg som kommer att ta oss dit, baguetter, torn och vin är populärt. PARIS! Är så taggad på att få resa iväg och leva livet i några dagar. Få ta nya bilder, äta god mat och se nya platser. Jag personligen har ju varit i Paris en gång förut, men det var ett tag sen och vill dit igen. 
Så till våren tar jag och syrran vårt pick och pack och lämnar tråkiga sverige för lite action i underbara Paris. 

14 januari

14 dagar har snart passerat och vad har jag gjort iår? Jag har jobbat, kollat på lite lägenheter, sovit och försökt leva livet lite. Inte riktigt sådär mycket har hänt i mitt liv. Det enda roliga är väll att jag har fått en till kusin! Han är så go och söt! 
Annars så var jag på lägenhetsvisning i onsdags. Är sugen på att flytta ut, men vi får se.. Men det bästa med att ha "flytta hmeifrån" tankar är att man har nu en anledning till att få gå runt och provsitta möbler, fönstershoppa möbler och tänka ut vad för olika stilar, möbler och färger man vill ha. 
Så med kli i fingrarna på min lediga helg, ligger jag i sängen med datorn och klickar runt på olika hemsidor för att se om jag hittar massa möbler man gillar. Men det är ju ingen ide att klicka hem något förrän man har klickat hem en lägenhet!