23 april

Ny vecka nya tag. Eller vad är det man brukar säga? 
Rummet är i alla fall nästan nerpackat i påsar och lådor. Det ända som är kvar är lite kläder och småskit jag funderar på att kasta. 
Men kan meddela att efter dom har dagarna jag har packat så har jag insett att man har så jävla mycket skit. Det är sjukt. Ja. Det är en del bra skit. Men det är också en hel del skit rent ut sagt. Vem behöver liksom 8 tekoppar? Jo jag.. Men fortfarande. Jag har kastat en hel drös med kläder jag inte använt. Och det kommer nog bli mer nu när jag kommer gå igenom alla mina kartonger jag har sparat på mig i mina snart 21 år.. 
Men även om jag har massa skit redan så behöver jag köpa ännu mer saker. Har en hel lista på både stora och små saker jag behöver köpa. Typ soffa, dörrmatta, glas och massa annat skit som jag troligtvis inte kommer behöva men som jag kommer köpa i alla fall. 
Nu skajag fortsätta packa. Lägga ut saker till försäljning och sen krypa ner i sängen och sova som en gris! 

Idag hände något stort...

Länge sen sist. Men massa har hänt. Idag. Onsdagen den 19 april 2017 skrev jag på mitt första hyreskontrakt! Så jävla taggad. Så inom en snar framtid kommer jag få nycklarna till min första egna lägenhet! Så idag har jag haft kontakt med Telia, Eon samt Länsförsäkringarna. 
 
Det är en liten 1:a på 29kvm men jag tror jag kommer trivas så jäkla bra! Så nu är jag på jakt efter allt som man är på jakt efter till sin första lägenhet. Så jag letar efter ljus o lykta efter billiga o bra möbler. Prio ett är nog soffa. haha! Annars har man ju ingenstans att sitta och kolla tv. 
 
Men annars så rullar livet på. Jag sover, jobbar, äter och sover. Hoppas på att min ekonomi kommer hålla annars så är jag körd. Men då får man prioritera på andra saker.. haha. Snabbnuddlar och vatten blir ju prima! 
 
Men massa bilder och uppdateringar kommer!