tredje maj

Klockan är 13.45 och jag ligger fortfarande i min pyjamas på samma ställe i soffan sedan kanske tre timmar tillbaka. Men jag kan i alla fall meddela att jag har varit produktiv! Har bestämt vilket ämne jag ska ha på nationella provet jag har nästa vecka, samt skrivit min önskelista inför studenten! Om exakt en månad tar jag studenten. Känns sjukt! Då är mina 13 år i skolan äntligen över och jag kan påbörja mitt nya äventry!
Så på 31 dagar måste jag införskaffa mig i några saker innan min stora dag. Jag har varit duktig och hittat en klänning samt ett par skor jag kan ha om det visar sig att vädret inte vill vara på sin goda sida den dagen. Sen är det väl det där med vad man ska ha för smycken, hur sminket ska se ut samt hur håret ska vara som stör mig lite. Då jag inte alls är duktig på att sminka mig själv eller veta vad som är en bra frisyr för mitt hår.. Men under dessa 31 dagar kommer jag öva och hitta vad som passar mig bäst!
Men idag ska jag skaffa lite saker inför mitt besök på amerikanska ambassaden! Väntar på att syrran ska komma hem då vi ska ner på stan och göra några ärenden så som foto samt en present! Jg är sugen på mjukglass i detta vårväder, men vi får se vart benen bär oss!
Så då är det nu dags för mig att ta mig upp från soffan och börja fixa mig så man ser hyfsad ut på fotot i alla fall!!