Vart är mössan?!!?

HÄR ÄR MÖSSAN!
 
Jag kan nu meddela, med ett stort leende på läpparna, att det var en lyckad mösspåtagning igår! 
Efter att ha samlats hos en klasskamrat vid 8, haft allsång, prat och band utdelning, gick vi sedan glada till skolan vid 10. Jag fick med glädje ta imot "klassens pensionär" igår!
Efter att ha samlats i klassrummet och sedan gått runt och kanske varit lite väl glada och livliga i skolan fick vi äta lite pastasallad i skolan och sedan traskade vi till Kompassen. Där hade vi en traditionell cermoni som också finns att se på svt play. Efter det, gick jag och tjejorna hem till mig där planen sedan var att gå till All In på kvällen. Men då de flesta av oss var super trötta så bestämde vi oss för att vid 22 tiden splitra upp oss. Det kanske låter som en super tråkig mösspåtagning. Men den var super. Ångrar mig inte alls. Kanske vädret vore lite bättre, men men. Vad gör det. Bara vädret är soligt och varmt om en vecka så är jag glad! Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta bort min brun-utan-sol. Första gången jag gjorde det och hoppas på ett bra resultat! Men vi får se! 
 

16/05/16

 
Idag klockan 8.20 satte jag mig på tåget från Enköping in till stor staden, Stockholm, för att fixa mitt visum inför mitt USA år. Och jag blev godkänd! HAde min tid 10.30, 9.45 var jag där och stod i kö fram till 10.35. Klockan 12.00 ungefär var jag klar och fick lämna byggnaden. För er som ska dit, var där i GOD tid innan. Jag tänkte att jag kan ju vara där 45 min tidigare än min tid, men nix. Var där kanske 1 timme innan bestämd till för att komma i tid! Men annars så var det bra! Är nu hemma igen och ska göra några saker som står på min lilla checklista. För imorgon vid 19 tiden tar jag min lilla resväska till Jakobsberg och kommer att ta ett tåg som går förre tuppen är uppe på onsdag ner till Göteborg! Och jag och Cornelia håller alla våra tummar och tår för att det ska vara så soligt som möjligt medans vi är där nere!
 
Kan också meddela att nu kommer det finnas en kategori som heter inför aupair året. Där jag kommer skriva om allt innan jag tar mitt pick och pack till New York!

12 maj 2016

weheartit.com
Har lyckats dra på mig ännu en förkylning. Så det var skönt att få en ledig dag från skolan idag! Hade inga lektioner så jag sov till 9, åt en god frukost och nu ligger jag i sängen och kollar på "dear john" samtidigt som jag försöker skriva en religions uppgift. Och det går sisådär! Men kan dock säga med ett leende på läpparna att det är troligtvis min sista inlämning. Samt mitt sista "prov". Imorgon har jag mitt sista nationella också! Skriftliga i engelska! Känner mig inte sådär jättenervös, så det är skönt! Och nästa vecka tar jag en härlig semester ner till fina Göteborg! Längtar sjukt mycket! Men innan den mini semestern är det några saker som måste göras! Bland annat ett underbart besök till Amerikanska ambassaden! Så nu till helgen ska jag fixa allt tills det besöket, samt jobba.
Jobbar ikväll också, och hoppas på att det är lugnt!
Men nu ska jag fortsätta kolla på dear john samt försöka börja på religionsuppgiften!