80 dagar kvar

9 dagar kvar tills påsklovet.
80 dagar kvar till studenten.
160 dagar kvar tills 20 årsdagen.
Gud va jag ser fram emot min framtid! Har lov om 9 dagar. Och om 80 dagar kommer allt att förändras! Är så beredd på det här steget i mitt liv. Bara ett år försent men vad gör det?
Jag fick ett år av lycka och drömmar. Och det är inte många som kan säga att det har bott på Hawaii, en av världens största dröm paradis.
Just nu skiner solen och jag kan nu förhoppningsvis säga, att nu är våren här. De klipper trädens grenar längst Drottninggatan. Man kan ha på sig sina favorit solglassögon utan att behöva oroa sig för att gå in i en lyktstolpe. Man kan snart ta på sig vårjackan och inviga ännu en glass säsong. Börja planera inför studenten. Vad ska jag ha på mig, vad för mat ska serveras? Vad vill jag göra med mitt liv efteråt? För är det inte nu man ska ta tag i sitt liv och ansökta till universitet och högskoleutbildningar, den 15 mars?
Nu är i alla fall planen att invänta Mikis för att sedan ta på mig solglassögonen och ta en promenad till Maxi, för att hämta mitt paket! När man har haft shopping förbud och det bara kliar i fingrarna, så måste man ju släppa på det lite i alla fall! Och det var faktiskt nödvändigt! När behöver man inte nya strumpor?