Studenten

 FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN! 
 
 
 
 
 
 
 
Med ett stort leende på läpparna kan jag nu säga att jag är fri från skolan! 
Dagen började hemma hos mig vid 6.30 tiden med champangefrukost med både lärare och klasskamrater. Men min dag började redan vid 5, med 4 timmars sömn. Vid 8.30 gick vi ner till skolan och spänderade dagen där, med diplom och andra utdelningar. Jag fick en utmärkelse för min bakbok jag gjorde som gymnasiearbete bland annat! 
Våran skola är lite speciel och vi har inte det som de flesta andra skolorna har, utspring! Istället samlas vi klassvis vid fordon och går sedan upp till skolparken! Så mellan 12-12.30 var Enköpingstorg bombad med glada studenter och glada familjer och vänner! 13.00 gick vårat flak och vi hade 5 stycken lakan med texterna: "Vad säger man till en arbetande ekonom? -En cheese tack!" "Bakre raden, ingen oskuld tagen" "Varför går det inte att dela med en ekonom? -Dela inte med en nolla!" "Attraktiva byggelever? Skulle gått till Specsavers..." Och sist men inte minst alla namn i klassen! 
15.00 var det öppet hus hemma hos mig där vi bjöd på god mat, dricka och massa skratt! För med den lilla sömnen jag fick kvällen innan var det inte en stor fråga innan jag däckade framför släkt och vänner! Men med lite mer alkohol i kroppen så tog jag min mössa och åkte till en i klassen vid 20.00 och spelade lite kubb och hade det trevligt där! Sen så åkte jag hem igen vid 22.00 och fortsatte min kväll hemma med de som var kvar! 
 
Men 4 dagar senare kan jag nu säga att jag inte har smält att jag har tagit studenten än.. Kändes konstigt att inte åka till skolan imorse! Men nu är den tagen och om 41 dagar flyttar jag till New York för att få börja ett nytt kapitel i mitt liv! Ett kapitel jag ser mycket framemot!
 
Jag vill tacka alla som kom förbi och grattade mig och tacka för alla presenterna som värmde mitt hjärta! Jag kan nu säga att jag ser fram emot vart mitt liv kommer att ta vägen efter 2 underbara år med min klass, som jag nu inte längre kommer vara min klass längre! Två underbara år med TE13B!