Pre-departure project

 

 
Efter många timmar framför datorn är jag snart klar med det så kallade pre-departure projektet som är ett krav från AuPairCare. Detta projekt ska se ut som en "uppsats" fast med massa text om barn. Mitt projket är just nu 18 sidor långt med ca 5200 ord. Men det är utan bilder! Så nu ska jag bara hitta massa bilder som passar så den inte blir allt för tråkig. Men kan säga att jag började vid lunch och blev klar typ nu. 7 timmar senare, med en middags paus. 
Men jag kände att det gick bättre än vad jag trodde det skulle gå. För detta var ett projekt jag inte såg fram emot. Och jag tror att det är fler AuPairer som inte ser fram emot detta projekt. Men ta det lugnt! Det är inte så svårt som man tror det är. Det gäller bara att ha fantasi och skills när det kommer till google. 
Men nu ska jag ta en liten pass innan jag blir klar totalt. Ska ta en promenad med Mikis och ta en sväng förbi Ica Stjärnköp. Är sugen på något, men vet inte riktigt vad jag är sugen på men men.. Vi får se vad jag får för mig att köpa när jag är där nere!