Snart är allt klart

Nu är flygbiljetten ändrad så man sitter bredvid den andra tjejen som åker från Arlanda! Känns skönt att kunna sitta bredvid en annan som vet exakt hur man känner! När nerverna spökar, och man kommer närmare och närmare New York. Och att man sedan har någon man kan gå med runt i New York tills vi lyckas ta oss fram till hotellet vi ska bo på! 
Men igår åkte vi in till stan för att kolla bio, "Livet efter dig". Har läst boken och älskade den, såg filmen och den gjorde mig inte besviken. Men medans vi väntade på att filmen ska börja så gick jag och mamma runt till bokaffärerna i östersund och hittade "Swedish traditions" samt en liten sak som spelade svenska nationalsångens melodi. Så nu är presenterna klara och det enda som ska köpas nu är lite godis. Samt fick boken "After you" som är bok nummer två av livet efter dig. Så nu har jag nästan köpt allt inför mitt livs äventyr. Så nu planerar jag vad jag ska ta med mig, vad som ska kastas samt vad som ska få vara kvar här hemma! 
Nu blir det att mysa med min lilla fyrfotade bebis och ta det lugnt. Imorgon är det bara 10 dagar kvar! Behöver andas och ta det lugnt!