Resfeber gånger 1000

När jag har resfeber så väger jag väskan stup i kvarten. Och nu har jag vägt den igen och först vägde den 22.8 kg. Fick lite panik då väskan bara får väga 23 och man vet ju aldrig om det är skillnad på vågen på arland och vågen här hemma.. Så packade ur massa saker och nu väger den 21.någonting. Känns bättre så.. För är det så att det är plats kvar kan jag lägga i någrasaker från min handväska. 
Men kan nu säga att min resväska är färdig packad och klar. Det som ska packas ner nu är bara dator och mobil laddaren samt tandborste, tandkrämen, hårborsten och rakhyveln. Sen är det bara att packa ihop det sista och sedan åka på måndag. 
Just nu ligger jag i sängen och väntar på att klockan ska bli 15, då sätter jag mig i bilen påväg till farmor och farfar för en mysig middag med familjen och dom. Säga ses snart, inte hej då och bara ha det gött. Sen ikväll när jag kommer hem gäller det att göra allt så att jag kan varva ner och bara skilla på söndag. För att på söndag, då kommer min resfeber vara gånger 1000. Då kommer jag vilja ta upp och lägga ner massa saker, packa om 10 gånger, se till så jag har allt 7 gånger och kolla checklistan 40 gånger. Och för att det ska vara så enkelt för mig som möjligt samt att jag inte ska vara för nervös så ska jag försöka göra allt ikväll. Då jag har blivit en nattugla.. Somnar vid 2 varje kväll och det känns sådärdå jag ska upp vid 7 från och med på tisdag.. 
Nu ska jag plocka bort det sista från golvet och sedan leta reda på körkortet för att sedan åka till farmor och farfar!