Min sista dag i Sverige

Rummet är tomt, väskorna är packade, sagt hej då till släkten, och ikväll blir det sista natten i min egna säng. 
Imorgon vid den här tiden sitter jag på flyget med 3 andra tjejer och är super taggad på vad detta år kommer att ge mig. Så där supernervös är jag inte just nu, men troligtvis så kommer det komma i morgon bitti när jag ska försöka få i mig någon typ av frukost som troligtvis kommer växa i mun på mig. Vet hur det är.. Men kommer tvinga i mig något så man har något i magen, så man inte tuppar av eller något liknande. För det skulle vara jobbigt! 
Snart kommer morbror över på en liten fika och sedan blir det avslutningsmiddag ute med familjen. Trodde det skulle vara en lugnt kväll hemma. Men det blev en liten middag ute istället. Så nu är ansiktet halvsminkat, håret borstat men fluffigt och hyfsat fina kläder är på.. 
Detta blir det sista inlägget här ifrån sverige tror jag. Har inga planer på att blogga på flyget imorgon eller något liknande. Så nästa inlägg som kommer från mig är i från New York City! Vi får se om det blir lite uppdatering ifrån training schoolan eller om nästa uppdatering är ifrån min familj jag kommer bo hos.. Det är bara framtiden som kan avslöja det! 
#1 - - M:

Ha en underbar resa! VSMIG 😍😘❤️