Helgen

Vem älskar inte helg? Jag gör det i alla fall! Man får sova hur länge man vill, man kan gå runt i ksitit hår, osminkad, ligga och dra sig och massa annat! 
Men denna helg spänderade jag i Staten Island Mall! Eller rättare sagt i lördags. Hur roligt som helst! Hittade en kjol, två klänningar och massa andra onödigheter som jag egentligen inte behöver men ville köpa i alla fall! Men vem bryr sig? Finns alltid plats för lite shopping! Men det bästa på hela höjdpunkten var nog att spändera pengar och tid inne på Target! Älskar Target! Typ bästa platsen som finns om du frågar mig i alla fall... Nästan lika bra som att besöka Ikea när man är här i USA och längtar efter köttbullar med mos! 
Men i alla fall.. Efter att ha spänderat kanske lite mycket pengar tog vi oss hem i regnet.. Det har regnat jätte mycket här i New York den senaste tiden, skönt säger jag, då det annars är fööör varmt.. Eller varmt och varmt. Luftfuktigheten är hög! 
Planen var att vi skulle in till New York City idag och gå på ett au pair möte.. Men på grund av att det regnade så sköts det framåt och jag tog då mitt pick och pack, trodde jag.. Glömde mobillladdaren och tog mig hemåt. I ösregn. Som tur var hade jag paraply, men blev fortfarande super blöt om fötterna och väskan blev blöt så det ligger nu på torkning. 
Annars har jag faktiskt haft en bra helg!