Antagningsbesked för ht 2016

I tisdags, den 12 juli, fick vi som har sökt till högskola/universitet här i sverige reda på om vi blev antagna, reserv eller om vi blev strukna! Jag kan säga att jag sökte faktiskt 5 utbildningar för skoj skull, bara för att veta om jag kunde komma in med mina betyg. Och det kunde jag. Jag kom in på webredaktör, som jag inte vet vad det är för utbildning och blev sedan reserv i 2 stycken, varav jag blev reserv nummer 8 i en och nummer 167 eller något liknande i den andra! Så vill jag plugga nästa år ner jag kommer hem så har jag en chans! Och det känns skönt att veta det långt där inne! 
Idag torsdag står det mycket på schemat. Idag ska väskan packas, det sista ska tvättas och troligtvis så ska det sista också inhandlas. Så jag kan nu meddela att jag är nervös.. Jag kan också meddela att det är 4 dagar kvar till jag åker iväg på training school! Och 7 dagar kvar tills jag får träffa N och famljen! 
Tankarna går i hundra tjugo och det ända jag skulle vilja göra nu är att lägga mig i badkaret och ta det lugnt. Men nix pix.. Idag ska det packas och vi får hoppas på att jag inte packar mer än 23 kg, för då blir det jobbigt för min del...