5 dagar kvar

Nu börjar mina sista dagar i Sverige räknas ner på en hand. 
Med bara 5 dagar kvar tills avfärd så har jag nu sagt hej då till min bästa vän! Efter att ha varit hos frisören i 3 timmar med henne så hade vi våran avskeds lunch och han prata lite innan jag vid 14.50 tog bilen hem igen. Vi hade det jätte mysigt och jag är jätte stolt över att hon vågade klippa av sig inte bara lite hår, men nästan halva håret! Skit va snygg du blev i håret!! Inte alls avis här inte.. 
Imorgon torsdag är dag dags att tvätta jackan och börja packa ihop väskan! Har bestämt mig för vad jag ska ha på trainingschool i new york dom första 4 dagarna. Landar i New York vid lunch tid på måndag och åker där ifrån vid lunch tid på torsdagen tror jag! Har också små kollat på vädret och det står att detska var 25 grader och uppåt.. Så jag har både packat ner klänning, kjol och jeans, så jag har lite av välja på under dom 4 dagarna! 
Nu ligger jag i sängen och funderar på att snart gå och lägga mig. Efter att ha varit vaken sedan klockan 7 i morse så är man lite trött.. Ska först ner och lämna min tekopp och ta bort sminket.. Typ den bästa känslan som finns tycker jag! Att få ta bort sminket efter en lång dag!