3 ynka dagar kvar i Sverige

 
Med 3 ynka dagar kvar ska jag lyckas packa ner mitt liv i en väska på 23 kilo.. Hur ska jag lyckas med det? För mig känns det omöjligt att allting som jag vill ha med mig ska få plats i en resväska och veta exakt vad jag ska packa med mig känns som en ännu större omöjlighet. Hur packar man egentligen för en resapå 12 månader? Ja, jag har gjort det förr, men då var det för att jag skulle plugga. Nu ska jag jobba och ta hand om barn. Det är två helt olika saker. Två helt olika städer. Och två helt olika klimat.. Det allra viktigaste är såklart pass med visum, internationellt körkort, flygbiljett, dator, pengar, mobil, presenter till värdfamiljen och lite kläder. Det mesta går ju att köpa när jag väl är framme. Samtidigt vill jag också ta med mig saker hemifrån från mina vänner, familjen och släkten. Men det går ju inte. Och att dra med sig på två väskor kommer jag inte göra. För att det kommer bli mycket shopping, även om jag inte vill det.. 
Men bilden ovanför ser ni hur det ser ut just nu i mitt rum. Packas för fult och försöker få plats med allt. Och det går sådär.. 
Bilden nedanför är alla papper man behöver ha koll på. Massa viktig info, biljetter, massa viktiga papper, presenter och massa annat.. Så det är mycket som snurrar runt i huvudet nu. 
Men planen är att jag ska få klart allt ikväll. Så jag kan ta det lugnt imorgon och på söndag. För imorgon blir det att säga hej då till farmor och farfar då dom har bjudit över oss på mat och på söndag kommer morbror hit för att säga hejdå. 
Annars så ska jag dricka massa te, äta go mat och kolla på bra filmer under helgen så jag är hyfsad lugn på måndag morgon!