2 veckor kvar

 
Idag är det bara två veckor kvar tills jag sätter mig på planet och reser iväg, till ett nytt land, till en ny familj och till stora nya äventyr. Kan inte riktigt fatta att det bara är två veckor kvar. Nervositeten växer allt större ju närmare vi kommer den 18 juli!
Fick också ett mejl idag med lite info från STS angående avresan. Typ vad det är dom vill att man ska ha i handväskan och en liten kom ihåg det här. Samt info om de personerna som kommer att resa samma dag som mig. Vi är 4 tjejer som jag vet om som reser men vet inte om det är så att vi reser från samma ställer eller om vi träffas där borta i New York. 
Men nu är mitt rum ihop packat, väskan till mamma är packad och nästan allt på checklistan är klart. Det mesta blir nog klart nästa vecka då jag kommer hem från mamma. Ska se denna vecka som en vecka där jag tar det lugnt och bortser all stress jag har över avresan. Det enda som är kvar är att dammsuga, skura och tömma hallen på allt skit som tillhör mig. Dock kommer jag ställa allt det i hallen där nere, så när pappa kommer hem igen från USA så kommer ha få en liten chock. Haha!
Men nu ska jag fortsätta att fixa och trixa och förhoppningsvis så blir jag klar ikväll! 
 
Och tyvärr så har jag inga roliga bilder att lägga upp. Så antingen så blir det inlägg med bara massa text, eller bilder från weheartit.com. Personligen tycker jag det är roligare när det är bilder, så troligtvis kommer det komma massa bilder som jag ej har tagit, men som är från weheartit.com!