10 dagar kvar...

Hur sjukt är det inte? Det är bara 10 dagar kvar.. Det så många dagar så jag kan räkna ner det på mina händer. Det är lite sjukt alltså.. Kommer ihåg när det var tio dagar kvar när jag åkte till USA som student.. Då var jag nervös. Men just nu gå nervositeten i vågor. Ibland är jag så nervös så jag vill gå under jorden. Andra dagar är jag inte alls nervös och det är så att jag längtar till att få lämna lilla Enköping.. Men jag kommer att sakna lilla Enköping. Jag har blivit van att bo i en liten stad där det typ inte händer någonting. Och nu ska jag till en storstad som aldrig sover.. Och det är lite läskigt.. Vad kommer att hända? Kommer jag an bli van med att det åker bilar stup i kvarten? Kommer jag att bli van med New York pulsen? För när jag var där sist så vann tyvärr inte New York mitt hjärta. Men vi får se om staden lyckas nu. Jag hoppas den lyckas för New York har ju sin charm. Och det känns som att den kommer att lyckas. För sist jag var där var det när jag var på förberedelsekurs till high school. Och då var jag där med x antal människor och det blev lite mycket. Nerverna var där för man hade inte träffat sin nya familj än. Man hade precis lämnat sin gamla familj och sen så skulle alla andra känslor läggas i mixen och blandas. Blandas riktigt mycket.. 
Så därför tror jag att det kommer vara en annan känsla när jag kommer att bo där i ett år. För då kan jag ta den takt jag vill ta och utforska det jag vill utforska. Vill jag vara i central park en hel dag och mysa, så kan jag det. Vill jag bara gå igenom och ta en frisk promenad så kan jag det . 
Och ja, jag kommer ju inte bo mitt i smeten. Jag kommer bo lite utanför. Men jag bor fortfarande så att jag kan ta en kort bussresa in till stan och ha det trevligt. 
 
Nu känns det som att det bara blev massa känslor som skrev detta inlägg. Men det ska det vara. Det är 10 dagar kvar.. Och jag har så mycket som jag skulle behöva göra, men som jag måste vänta med att göra tills jag kommer hem igen. 
 
Allmänt inför Au Pair året:
[x] Skicka in ansökan
[x] Skapa mitt Au Pair rum
[x] matcha med familj
[x] Betala avgift
[x] Skaffa visum
[x] Få flyginfo
[x] Gör en "Bucket list"
[x] Au Pair projektet - (skriv ut) 
[x] Rensa rummet
[x] Skriv packlista
[x] Ta ID-foto + visum foto
[x] Skaffa internationellt körkort
[ ] Kopiera alla viktiga papper
[ ] Packa
[ ] Skriv ut/skriv ner alla viktiga saker
[ ] Kopiera pass
[ ] Kopiera körkort
 
Att köpa:
[x] Ny dator
[x] Köpa en almanacka
[x] Köpa presenter till barn och familj
[x] En bok att läsa 
[?] Keps 
[/] En adapter
[ ] Köp gottis