1 veka kvar

Idag är det en vecka kvar.. Känns helt sjukt! Kan inte riktigt förstå att jag om en vecka kommer att sitta på ett flyg bort. Känns som att jag skriver så i alla inlägg. Men jag kan ärligt inte förstå! 
Igår (söndag) sa jag hejdå till alla uppe i Jämtland. Kändes lite ledsamt och tråkigt, men någon gång måste man ju göra det också. 
Idag tog jag en lunch med rebecca och vi pratade, pratade och pratade lite till. Och efter allt det så sa vi hejdå. Kändes också lite tufft. För hon är en sådan person som man vet finns där i alla väder. Vill jag prata av mig vid 1 på natten så finns hon där. Även om vi inte har träffat varandra sådär jätte många gånger det senaste året så är hon ändå en av mina bästa vänner! Så ja, jag kommer att sakna henne. 
Men nu har jag och Hannah slagit in alla presenter! Inser nu att det är lite väl mycket presenter... Det är två paket var till barnen. Sedan så är det ett paket till alla barnen och några små paket till hela familjen! När allt har blivit inslaget och klart så har jag gjort slut på en hel rulle med presentpapper! Lyckat Jennifer, lyckat... 
Nu ska jag se till att skriva ut lite viktiga papper och lite andra viktiga saker.. Men med små steg börjar den 18 juli närma sig.. Eller man kanske ska säga med stor milakliv.. 
 
Allmänt inför Au Pair året:
[x] Skicka in ansökan
[x] Skapa mitt Au Pair rum
[x] matcha med familj
[x] Betala avgift
[x] Skaffa visum
[x] Få flyginfo
[x] Gör en "Bucket list"
[x] Au Pair projektet
[x] Rensa rummet
[x] Skriv packlista
[x] Ta ID-foto + visum foto
[x] Skaffa internationellt körkort
[x] Kopiera alla viktiga papper
[x] Skriv ut/skriv ner alla viktiga saker
[x] Kopiera pass
[x] Kopiera körkort
[ ] Tvätta
[ ] Packa
 
Att köpa:
[x] Ny dator
[x] Köpa en almanacka
[x] Köpa presenter till barn och familj
[x] En bok att läsa 
[?] En adapter
[ ] Köp gottis