11 februari

Trodde det skulle vara hyfsat lugnt i skolan sista året. Men jag trodde helt fel. Sitter nu i köket med massa plugg. Ska skriva klart ett pm tills ikväll. Ska skriva klart ett engelska tal tills imorgon. Har prov nästa vecka i religion. Och efter sportlovet har jag matte nationella samt ett samhällsprov. Shit asså. menmen nästan 100 dagar kvar. Det är så jag får tänka! Sen är jag klar med gymnasiet och börjar på nya äventyr! Längtar så mycket!
Men nu ska jag försvinna ner i plugget igen så jag kan bli klar och få lite sömn ikväll i alla fall! Önska mig lycka till!

8 februari

 
 Det går bra det här känner jag.
Har velat blogga, men har inte haft något att blogga om, så jag får väl ta och uppdatera med lite matbilder istället som jag använder i mitt gymnasiearbete. Jag gör nämligen en bak bok och det går prima med det! Är nästan helt klar. Har bara första sidan kvar. Där jag ska skriva om varför ajg har valt att göra detta gymnasiearbete samt lite annan fakta! Sedan så är det ju som alla andra nog vet om. Massa plugg det sista året. Dock tror man inte det, men de som inte tror det har helt fel. Har massa att göra. Men jag är en sådan person som skjuter fram massa till sista minuten.
Så nu tänkte jag bjuda på några mat bilder så nu blir sugna på att laga/baka dessa underbara bak- maträtter!