Snart hela 20 år

Kan inte riktigt tro det. Att jag om bara 19 dagar blir 20 år. Största anledningen är nog att jag trodde jag skulle fira min 20 årsdag i USA, men då jag nu är hemma i Sverige igen så blir det att fira den där hemma. Ska bli riktigt skönt faktiskt.. 
Vad jag har för planer vet jag inte. Då det är många som brukar slå på stort när de blir 20 år.. Men vi får se om jag ringer in släkten och firar med dom eller om jag gör något annat. Kanske bara sitter i vardagsrummet, söker jobb och äter en Ben & Jerry. Som det ser ut nu, så låter det skönt.. Fast byt ut söka jobb med typ kolla film eller liknande.. Men det jag vet är att jag blir 20 en måndag, så jag kommer gå till Systemet och typ köpa en champange eller likande! Haha! Kanske inte champange men man kan ju alltid drömma eller hur! 
Då jag också går och blir 20 och inte riktigt vet vad jag vill med livet samt att jag någon gång i mitt liv vill flytta hemifrån så kommer jag slå på stort med att önska mig "flytta hemifrån saker" aka. presentkort på Ikea, Cervera och Hemtex... Då jag inte vet vad jag vill har.. Eller jo.. Jag vet att jag kommer önska mig dessa två saker, en Eva Solo form samt en Eva Solo kylskåpskaraff