Egen sänggavel

 
Jag har alltid varit lite sugen på att skaffa en sänggavel. Men jag har aldrig riktigt orkat, eller rättare sagt viljat, lägga ner massa tusenlappar på en sådan sänggavel jag är intresserad av. Så efter lite googlande har jag inset att det kanske var lite för avanserat för mig. Men man ska aldrig säga aldrig. Så i framtiden så hoppas jag på att jag kommer ha ekonomin till att köpa min dröm säng! 
Men just nu får jag nöja mig med min lilla säng jag har nu. Men bara för att puffa upp den lite så var jag till XL bygg samt jysk och köpte lite saker för att fixa till min egna sänggavel. Så vi får se hur det blir av.. Ska fixa och trixa ihop den med pappa senare idag, så bild med slutresultatet kommer! Köpte en OZB-planka samt lite hobbyskum och lite typ. Jag hoppas verkligen det blir ok! För några år sedan som fixade mamma en till mig. Som jag tyvärr kastade när jag hade haft löss ex antal gånger samt att jag tröttnade på färgen. Ja, jag fick löss efter att jag praktiserade på ett dagis. Fick löss samt magsjuka.. Men när man tänker efter såhär kanske 3-4 år senare så kunde jag ju bara köpa nytt tyg och klä om den.. Men nix pix. Så ikväll blir det lite DIY och förhoppningsvis så kommer det bli bra! 
När det kommer till jobb, så går det framåt! Har fått svar från några samt fortsätter söka fram tills jag hittar något! Så nu ska jag gå in på min favorit app, Platsbanken, och kolla runt!