Att skratta, gråta eller bara sova?

Efter en jobbig kväll/dag, vet inte riktigt vad jag ska använda, så har jag kommit hem till Sverige.
Flyget gick bra, lite förseningar när det kom till starten, pga problem med någon toa lucka eller vad dom nu sa, men när vi väl landade i Sverige så landade vi hela 5 min tidigare, 7.10 istället för 7.15. 
Just nu sitter jag och funderar på om jag gjorde det rätta valet. Skulle jag hållit ut? Skulle jag kanske bara gå i rematch? Eller gjorde jag rätt val och tog mitt pick och pack och drog hem? Många tankar snurrar runt i huvudet och vet inte om jag ska skratta, gråta eller bara sova.. 
Men samtidigt som jag sitter och funderar på mina val sitter jag inne på arbetsförmedlingens hemsida. Då jag är nybliven student och arbetslös behöver jag hitta ett nytt jobb. Och det går sisådär.. Har sökt några jobb, så vi får hoppas på att kanske få svar från någon av dom den närmaste veckan! Skrollar också runt på ikeas hemsida, då jag kommer att få byta rum. Då jag kom hem sisådär 1 år förtidigt, så fick vi lite platsbrist här hemma.. Så nu fixas det med rum och inom kort så kommer jag att få flytta in i ett nytt rum. Så då blir det att möblera det och få till det så bra som möjligt! Så nu sitter jag och kollar runt på om jag hittar några fina möbler att skriva på min önskelista, fyller ju år om 20 dagar...