Glass i stora lass

 
Jag älskar glass! 
Är det något jag skulle tänka mig leva på är det glass, kött och cola zero. Får jag ha det i mitt kylskåp kommer mitt liv aldrig vara tråkigt eller jobbigt! För visst vore drömmen att få äta glass till både frukost, lunch och middag. En dröm som man kan låte gå i uppfyllelse när man flyttat hemifrån om man nu vill det. Men om man kanske äter det lite för ofta kanske man tröttnar på det och på det sättet inte vill äta mer glass. 
Nog om glasspratandet. Idag står tvätt, städa och mer tvätt på schemat. För imorgon tar ajg min väska och drar till kära Jakobsberg för en mysig kväll med en saknad vän! Mycket prat, skitsnack och ännu mer prat. 

Kolmårdens djurpark - delfin showen

 
Efter en heldag på Kolmårdens djurpark så är jag helt slut. Åkte Wildlife och Safari, samt kollade på massa olika djur! Nu blir det lite Mamma Mia och fredagsmys! 

Uppdatera garderoben

bilder från H&M och bubbelroom
 
Efter att ha gått från en full garderob till att ha kastat en tredjedel, gett bort en tredjedel samt behållt en tredjedel känner jag för att uppdatera min garderob. Men min plånbok känner inte det samma. Så just nu sitter jag och snurrar runt bland de sista rea kläderna och hittar nada. Eller hittar kläder det gör jag. Men det är några faktorer som står i vägen... 1. Det är fel storlek 2. Fel prislapp 3. Vågar jag använda det där? och 4. Det är bara sommarkläder, jag behöver höst/vinter kläder.. 
Så det jag är på jakt efter just nu är kostymbyxor, för jag börjar känna att jag är vuxen och behöver uppdatera min garderob så den också ser äldre ut. Så kostymbyxor, lite varmare tröjor, jeans, strumpor, jackor och andra roligheter.