19 april

45 dagar kvar till studenten!
125 dagar kvar tills jag är 20!
90 dagar kvar tills mitt liv ändras!
 
bilder från weheartit.com
 
35 dagar har gått sedan jag skrev här sist. Och på de 35 dagarna har det faktiskt inte hänt sådär super mycket! Har plugg ända upp till öronen nu i april! Massa som ska bli klart innan betygen sätts i maj! Men snart är detta äventry slut! Och ett nytt äventyr ska sedan börja! Ett äventyr jag ser mycket fram emot med båda sorg, nyfickenhet, rädsla och glädje! Ett äventyr som jag tror kommer ha en stor betydelse i mitt liv. Men kan säga en sak, jag längtar!
Som jag skrev innan så har jag  plugg ända upp till öronen! Imorgon nationella prov i svenska, nästa vecka prov, redovisningar och massa andra saker och tal! Och det bara fortsätter så fram tills mitten på maj! Men det skadar inte! För jag har massa saker att se fram emot, ett sådant exempel är Göteborg! För jag åker till Göteborg i maj! Jag längtar super mycket! Älskar den staden!
Men nu ska jag ta tag i lite av allt plugg så jag kan andas ut och sova lugnt ikväll och vara utvilad tills provet imorgon! Och kanske kunna strycka lite saker på min "att göra lista" för idag!