September den 13:onde

 
Nu sitter jag här igen. Funderar över vad jag ska göra med denna blogg. Ska jag starta och skriva när jag har tid, ork och vill. Eller ska jag bara lägga ner den?
Men saken är. Jag har så mycket nya saker som jag vill skriva ner. Kanske inte varje dag men ibland. Så den kommer att bli kvar. Jag kommer att uppdatera den då jag har lust. Kanske ska försöka få tillbaka den där känslan att blogg. Men hur?
Jag har en sak som jag planerar just nu, men det kommer inte att meddelas fören jag är 190% säker. Så just nu får ni sitta här och läsa om min vardag i skolan. Mitt sista år på gymnasiet! Ska försöka göra det så läsvärt som möjligt. Men om man känner mig rätt så nja.
Men som sagt. Sista året på gymnasiet är nu startat. Hade mitt första prov nu i veckan. Gick väl helt ok. Funderar mycket på gymnasiearbetet, vet vad jag vill göra. Men det är svårt att få fram en frågeställning. Så det är det. Annars så rullar livet på. Åt förmycket kladdkaka igår så ska ta några minuter på crosstrainen idag. Behöver köpa ett nytt schampoo men orkar inte. Vi får se. Men det jag vet jag måste göra är att plugga. Då jag har mitt fysikprov den 30 tror jag och samma vecka då jag har dfet har jag ett till historia prov samt samhälls redovisning. Så skolan bara körde igång. Så borde sitta och göra de instället för att sitta här. Men har man börjat skriva på ett inlägg är det svårt att sluta. Så nu får jag sluta, samt hitta någon bild som skulle vara passande till detta inlägg.