Vem vet...

 
Vem vet, jag kanske kommer tillbaka.. Händer inte sådär mycket i mitt liv just nu. För tillfället sitter jag och jobbar på några saker till mammas bröllop. Men det är många tankar i huvudet som snurrar nu. I augusti börjar jag mitt sista år på gymnasiet. Efter det kommer jag behöva att lista ut något. Ska jag ta ett sabbat sår? Ska jag resa? Plugga vidare? Eller kanske hitta ett jobb och bara jobba ihop pengar till en lägenhet?
Det jobbiga är att jag vill göra allt. Så jag har en plan. En plan som vi får se hur det går med. Det krävs mycket planering.
Men jag är spänd på mitt sista år. Det ska bli så roligt. Allt ska planeras inför den sista dagen, STUDENTEN. Massa plugg igen. (Inte för att jag saknar det super mycket, men lite saknar jag det) Alla minnen som kommer att skapas med grymma människor och massa annat. Kanske försöka hålla igång denna blogg, dock inte varje dag, bara då jag har lust och ett sug att blogga som jag hade idag.
Den 4 juli fotograferade/assisterade jag på mitt första bröllop. Super mysigt och romantiskt. Den 8 augusti, blir det ett till bröllop, mammas, som ska fotograferas lite. Prio ett ärjag gäst, men några bilder vill jag ta!
Annars är det inte mycket som är planerat just nu. Nu till helgen händer det lite grejor. Nästa vecka blir håret färgat. Annars inget planerat, börjar skolan 18 augusti, och det är snart. 4 dagar senare, blir jag 19.. Skit asså.. Knns gammalt.. Ska ta med mig ngra vänner ut och bara ha kul! Det är ju en lördag!
 
 
Det här med bilder får vi se hur det blir. Då jag för tillfället sammlar till en ny kamera samt massa annat. Men den jag har nu fungerar fortfarande, men har inte fotat på ett tag. Men ska försöka komma ut lite och hoppas på att få tillbaka fotograferandet. För jag älskar ju det. Men just nu bjuder jag på en bild eller två på blommor jag fottade för ett tag sedan.
 
Mycket text, men det bar så roligt att skriva igen.
#1 - - Olivia:

Kuuul att du bloggar igen, det har jag missat!