What happened...

 
Att bli nöjd med bilder är svårt för mig just nu. Jag har inte kvar känslan att fotografera längre. Iderna har torkat. Men jag hoppas att om jag dricker tillräckligt med vatten så kanske några ider börjar poppa upp igen.
Men gick igenom datorn och hittade dessa. Inte helt nöjd med dom men just nu duger det! Tyckte det var lite tråkigt att bara lägga upp text. Vi får se hur det blir senare. Har ju nu flyttat in till "stan" och närmare till vänner. Så vi får se om det nu bli någon som vill ställa sig framfrö kameran.
 
Men i alla fall. Vad hände idag?
Jag hade svenska och fick reda på att jag inte kommer ha min svenska lärare längre. Så nu har vi tyligen bytt svenska lärare så vi får se hur detta går med betygen och allt. Sen så hade jag matte och fick reda på att jag klarade matte 2C kursen! Jag var nämligen super nervös för just det provet jag hade så nu är det lugnt med det. Så nu gäller det att fokusera på kemin och fysiken som tar slut nu i vår! Efter 12 så slutade jag, men som en duktig elev som jag är så stannade jag kvar för att fixa engelska projektet som snart ska vara klart.
 
Skolarbetet är som att fotografera för mig just nu. Tråkigt och det har betydelse för mig! Skol och fototrött. 
 
#1 - - Olivia:

Finfina bilder! Kanske köpa lite fototidningar och få lite ny inspiration? :)