29 Januari

Fysik prov, kemi prov ovh svenska redovisning, det är de prov jag har haft denna vecka. Och har bara svenskan kvar! Känns skönt, sen är det helg! Jag ska sova, äta god mat, åka in till Uppsala eller Västerås med syrran och kolla bio och massa annat som man bör unna sig med efter massa stress!
Men nu ligger jag och planerar en födelsedagspresent till en människa som jag i snar framtid ska fira. Ideer har kommit fram och nu ska jag bara fullstända dom! Imorgon kommer studiebidraget och det längtar jag efter.. Då det är jäkligt tomt på kontot just nu!

En helt ok måndag

Gjorde två bra saker idag. Jag tog mig ur sängen och gick på idrotten idag, där vi hade bollspel. Helt ok, gick hem och skrev två bidrag till två tävlingar inom mitt UF företag. Så det blev klart. Ska nu skriva ett mejl till sparbanken och se om det har tid att öppna ett bankkonto för företaget. Men jag började och jag skrev klart min svenska idag. Duktiga jag. Mår inte sådär bra i dag häller.. Typ hela familjen är förkylda och jag tror att jag har lyckats dra åt mig det. Men ska ta och duscha, läsa lite kemi och kolla något avsnitt av Bones. Men först ska jag ner och koka en till kopp te, då jag fryser super mycket och tror jag behöver få i mig värme.

Söndag

Väntar på att min första maskin tvätt ska bli klar. Skulle behöva öppna kemiboken, men vem orkar det? Istället plockar jag upp allt jag köpte inne på Erikslund idag. Spenderade ett presentkort på Gina och köpte då en tröja. Sedan gick jag och syrran in på Ikea, kollade runt, hittade några saker, lunchade på Ikeas restaurang och körde sedan hem. Så har och ser min dag ut. Jag har minst en tvätt till som ska bli inkastade i maskinen. Så jag får väl ta och öppna min kemibok och plugga inför mitt omprov jag har i kemin.. Klarade tydligen inte kemiprovet jag hade i onsdag, så ska göra det igen på onsdag. Hoppas det går bättre då! Men nu ska jag blåsa ut alla ljus, ta min andra tvätt till tvättrummet och se hur lång tid det är kvar och sedan sätta mig där nere och kolla på film. Känns som en bra söndag, även om jag kommer behöva öppna kemiboken ikväll.