Catch It UF

Det går ju inte såddär superbra för mig och bloggen... Men vi får se hur det blir med bloggen..
 
Men just nu så skulle jag vara jätteglad om just du skulle kunna svara på en marknadsenkät
 
https://docs.google.com/forms/d/18hkCdfZhRASnhubGtWV6CXPLaJNUkAXQUiU8B9m6YIc/viewform?usp=send_form

Skolfoto

Då har man haft skolfoto.. Haha! Alltid lika roligt att se hur  konstig man ser ut! Men nu ska jag göra lite olika saker, sedan blir det en dusch och lite läsning innan jag somnar. Fick bara 2 timmar somn inatt så får väll ta igen det nu!
Hatar hur mitt hår blev.. Ser nämligen ut så på varje bild... Tycker det är lite dumt att ingen sa något.. Men men.. Man blir ju aldrig bra på sånna bilder om man nu inte är en model.. Haha!
 

Nytt på bloggen

 
Som ni nu ser så har jag ändrat lite på bloggen! Det är en ny design och det ska nu också bli nya typer av inlägg på denna blogg!
Det kommer komma inlägg som Veckans bästa köp, Outfits bilder, min vardag och massa annat gott! Jag ser fram emot denna ändrain och sedan ska jag se fram emot och se om det kommer att hålla, eller om det kommer bli en tråkigt och inte så uppdaterad blogg igen!
Sen så ska jag också börja skriva på engelska så polarna i USA kan läsa på vad jag gör under dagarn!
 
Hoppas ni ser fram emot detta som jag gör! Och snart så börjar en ny vecka med nya tag och så får vi se vad den veckan bjuder på! Så som det ser ut nu så kommer jag kanske behöva ta ett bösk på vårdcentralen då min förkylning inte försvinner! Men vi får se hur det bli! Äter fortfarande massa medicin här hemma och hoppas på att det inte är något allvarlig och att det bara är ett litet jobbigt monster till virus som kryper runt i kroppen!