28 Oct.

Är snart tillbaka till verkligheten igen.. Just nu sitter jag kollar på solnedgången samtigigt som jag vilar mina händer från all vatten jag använder just nu. Städar nämligen extra huset inför torsdag och är då nere med händerna i en hink fylld med vatten och såpa för att få allt rent. Så jag tänkte ta en lite paus och skriva här lite..

Ikväll blir det att plugga ännu mer och försöka gå till sängs en hyfsad tid så jag orkar upp imorgon. För imorgon ska jag nämligen in till stan för att övningsköra och för att göra några ärenden. Vi får se hur länge och om jag hittar något inne i lilla Enköping. Men något bör jag i alla fall hitta! Men i alla fall. Får väl ta och hitta någon att fika med eller något under en viss tid. Annars bli det en lunch dejt med mig själv och mobilen! Det blir nog mysigt det med!

Ska försöka få fram kameran nu i veckan då jag har lov! Men det är svårt för jag har ingen inspiration! Men jag får väl ta och hitta något! Så svårt kan det ju inte vara. Det är väl bara att ta upp kameran och gå runt och se vad som ser fint och vad som vil fastna på bild.. Kanske tar en lång promenad för att fota lite göttiga saker runt om! Det tycker jag låter bra! Då har jag en kamera dejt också någon gång nu i veckan. Vi fårse hur denna vecka slutar. Den slutar antingen super bra för att jag har lyckats med allt jag ska med eller så slutar den mindre bra då jag inte lyckats med allt som jag ville göra.. Men jag har en lista på saker jag behöver göra innan måndag. Och det ser ut som att det kommer sluta bra. :)