28 Oct.

Är snart tillbaka till verkligheten igen.. Just nu sitter jag kollar på solnedgången samtigigt som jag vilar mina händer från all vatten jag använder just nu. Städar nämligen extra huset inför torsdag och är då nere med händerna i en hink fylld med vatten och såpa för att få allt rent. Så jag tänkte ta en lite paus och skriva här lite..

Ikväll blir det att plugga ännu mer och försöka gå till sängs en hyfsad tid så jag orkar upp imorgon. För imorgon ska jag nämligen in till stan för att övningsköra och för att göra några ärenden. Vi får se hur länge och om jag hittar något inne i lilla Enköping. Men något bör jag i alla fall hitta! Men i alla fall. Får väl ta och hitta någon att fika med eller något under en viss tid. Annars bli det en lunch dejt med mig själv och mobilen! Det blir nog mysigt det med!

Ska försöka få fram kameran nu i veckan då jag har lov! Men det är svårt för jag har ingen inspiration! Men jag får väl ta och hitta något! Så svårt kan det ju inte vara. Det är väl bara att ta upp kameran och gå runt och se vad som ser fint och vad som vil fastna på bild.. Kanske tar en lång promenad för att fota lite göttiga saker runt om! Det tycker jag låter bra! Då har jag en kamera dejt också någon gång nu i veckan. Vi fårse hur denna vecka slutar. Den slutar antingen super bra för att jag har lyckats med allt jag ska med eller så slutar den mindre bra då jag inte lyckats med allt som jag ville göra.. Men jag har en lista på saker jag behöver göra innan måndag. Och det ser ut som att det kommer sluta bra. :)

26 Oktober

Sitter nu i köket efter en super rolig kväll igår! Städar och skrubbar lite ute hos mig, men vad ska man annars göra när man har bjudit hem halva klassen och det slutar super bra! Haha!! Det kommer jag lugnt vilja göra igen!
 
Men nu ska jag fixa lite till i utehuset och bara chilla!
Sen så ska jag be om ursäkt för att jag inte har skrivit ett dugg på denna blogg på ett tag! Men jag är så upptagen med plugg, körkort och massa annat just nu så tyvärr så måste min blogg komma lite längre ner på listan..
 

1:a Oktober

 
Idag var en bra dag.
Så borde egentligen varje inlägg börja. Va underbart det hade varit om nu varje dag är en bra dag!
Men i alla fall, sitter i soffan och lysnar på musik och skriver en engelska uppsats. Har precis ätit upp min Ben&Jerry, hade sparat 1/4, så det tyckte jag passade idag!
Men till det lite mer roliga, gjorde Risktvåan(halkbanan). Super roligt, men ack så nervös jag var! Trodde jag skulle vara den enda som skulle fejla men det gjorde jag inte! Jag klarade de, och det är bara ett tecken på att jag nu kommer allt närmare till körkortet! Så nu till helgen, fredag och lördag, ska jag plugga bilteori och göra några tester på internet och se hur det går!
Men nu ska jag avsluta min uppsats och fortsätta sjunga till "Rude" av Magic och sedan vid 20 blir det lite te, då jag känner att min hals gör ont. Och självklart blir det att se om någon bonde iår får tur med kärleken!