26 Maj ~ 2014

Då det är brist på bilder får ni en tagen just nu
Efter 12 timmar pluggande så ger min hjärna upp. Och det är därför blogge är lika tom som min plånbok. Haha! Men snart så kommer det vända om. Hoppas jag. Men pluggar just nu inför finals på fredag. Inte lätt att försöka komma ihåg 35 kapitel av historia och 13 kapital av matte. Och då kan jag meddela att det är kapitel i kapitel. Haha. Så i ett kapitel är det från 3-9 sections. Så det är mycket att försöka ta fram och putsa av. Men jag försöker.
Igår tog vi en paus och besökte en rodeo. Super roligt! Kommer kasta upp bilderna här så fort jag hittar min minneskort läsare till datorn. Vet inte riktigt var den tog vägen. Sen imorgon blir det seahorse farm, så vi får se hur det blir. Kommer troligtvis få hålla i en sjöhäst, rätt coolt kan man ju säga! Så vi får se om det händer imorgon eller inte. Och sen på onsdag blir det finlas mellan 8 och 1. Sen blir det att hjälpa min host moms kompis och sedan blir det Kona och göra lite ärenden innan pappa lander och jag får krama honom! Är så glad att han kommer ner nu! Saknar min familj lite för mycket just nu. Vill så jätte gärna hem men ändå inte. Vill inte lämna min familj här... Så känslorna kommer vara jobbiga den sista veckan, så vill bara varna dig pappa om du läser detta!
Men ska nu ta tag i mitt liv, dricka ett glass med vatten och hoppas huvudvärken försvinner efter ex antal timmar kollandes på både Ipad och dator. Sen blir det en dusch, lite mer pluggande och sedan somna. Är så redo för att lägga huvudet på kudden och bara försvinna för ett tag..

18 Maj

 
Färdig med en engelska uppgift och har nu en kvar att skriva! Men det känns så skönt när man skriver ner den sista meningen och man vet att nu behöver jag bara läsa igenom den och rätta stavfelen men annars så är det bra. Och det bästa är att jag sitter utomhus med havet som utsick, inte längre då solen gick ner för ett tag sen, men det var en av dom mysigaste sakerna jag gjort på ett bra tag. Satt i en tjock kofta och te i ett glas och bara skrev ner mina tankar. Även om man tror det eller ej så blir det kyligt här på kvällarna. Det blir lite som en sommarnatt i Sverige. Då man gosar in sig i en filt på altan. Men ska nu vara så duktig och börja min lilla berättelse jag ska skriva också. Ska bli roligt och se hur den blir.. Har en liten ide på vad jag ska skriva men är inte helt säker.. Man kunde antingen skriva 5 stycken dikter, men jag är då inte den bästa på att skriva dikter och sen kunde man välja om man ville skriva en historia på mins 5 paragrafer. Så jag valde historian då det passar mig bättre.. Men ska nu börja knopa på den.

Party at the beach

Har precis skypat med pappa och systararna hemma i sverige.. Super roligt att se dom igen! Dock försov jag mig i 30 min så det var ju lite sämre.. haha.. Men det blev i alla fall av.
Nu ska jag kasta ihop en frukost och börja skriva mina uppsatser jag har att skriva tills nästa vecka.. Vet inte hur jag ska hinna.. Haha, men torr jag kommer få något ihop i alla fall. Haha, men senare ikväll blir det troligtvis ettlitet beach party med dom andra utbytsestudenterna som ett litet hej då då några åker hem nästa vecka.. Så ska på det troligtvis runt 3 om vi inte glömmer bort det under tiden vi eller rättare sagt jag gör läxor.
Hoppas alla har en bra vecka att se fram emot med underbart väder och ett glatt humör!