Liggandes i pydjamas ska jag försöka ta mig till livet igen

 
Liggandes i pydjamas, som har varit på hela dagen, tar jag nu itur med ett sådant inlägg som inte är så nödvändigt. Och som ni nog märkte på de tre första orden så har jag inte gått utanför dörren idag. Men det ska jag troligtvis försöka ändra på då det skulle vara skönt med en liten promenad med Kasper och kanske få med mig mamma på det. Ska nämligen få igång det efterlängtade tränigen som jag försökt att starta i snart två år. Så vi får se hur det går. Kanske startar det här uppe i Jämtland. Man vet aldrig, så imorgon efter jobbet blir det en sväng förbi H&M för att kolla om dom har några svarta jeans. Och om dom inte har det så blir det att ta en sväng förbi någon annan affär. Men samtidigt som jag är där och kollar jeans, kanske jag hittar någon sött tränings plagg som kanske kan motivera mig att börja springa/gå.
Men nu ska jag bra på mig andra byxor och se om modern min vill följa med på en promenad.

Hur Hawaiis graduation fungerar

 
Då två av mina kmpisar tog studenten/graduation när jag var nere på mitt utbytesår så tänkte jag visa er lite bilder från det. Som ni ser så har hon massor av bad ringar runt henne och det är då ett tecken på "sjunk eller simma du är ute på djupt vatten själv nu", min underbara översätning på det dom säger på engelska. Och bad ringen är ett tecken på att den ska hjälpa dom flyta.
Men som sagt, det är en stor grej för dom som det är för oss när vi tar studenten, men dom blir inte dränkta i alkohol, dom blir dränkta i leis halsband (blomhalsband). Sen så blir det ju fest efteråt och allt sånt.
Men nästa student jag går på kommer vara mina kompisar här hemma i svergie nästa år. Ska bli så roligt att se dom ta studenten, men så tråkigt att veta att jag kunde vara en av dom. Men då är det bara att kolla tillbaka på min tid på Hawaii..