Hawaii,

 
 
Har inte så mycket att skriva, så tänkte bjuda på två nya bilder från Hawaii! Hoppas ni gillar det!

24 Januari

 
Fredag idag och jag är ledig från skolan! Vet inte riktigt vad som händer idag, men det jag vet är att jag kommer att boka min hemresa idag, skicka mina julklappar till mamma och pappa, och ifall jag har tid gå in till mataffärren för att köpa choklad. Vet inte riktigt varför men jag vill ha choklad. Börjar tröttna på den chokladen pappa skickade till mig för ett tag sedan. Haha! Har fortfarande massa choklad kvar men vad ska man göra senare i livet då man får ett sug efter svensk choklad! Haha. Kan också meddela att jag saknar svenskt lösgodis.
Men nu sk ajag ta och fixa mig och se när vi kommer lämna detta hus.. Eller om jag kommer behöva planera allt igen, då jag har behöft planera detta förut men det vart aldrig av..

21 januari

 
Sitter för tillfället och har studie tid och har super tråkigt. Lyssnar på musik och väntar på att klockan ska gå snabbt så jag kan få komma hem igen och gosa ner mig insängen och bara stanna där tills imorgon. 
Fick en fråg i kommentarsfältet som jag ska svara på när jag kommer hem så hon kan få lite hjälp med det. 
igår efter jag skrev så tog jag en dusch som jag trodde skulle vara varm men visade sig vara kall... Sen så gjorde jag lite mer läxor och efter det som somenade jag innan jag hann lägga huvudet på kudden. Haha.
Sen vill jag jätte gärna att ni kommer med idéer på vad ni vill läsa så jag vet vad jag kan skriva i dom andra inläggen jag tänkte lägga upp.. Så kommentera era idéer och allt så blir jag glad!