PhotoshootSåhär på kvälls kvisten bestämde vi oss för att ta klä mig i en bal klänning och gå ut och fotografera spök bilder till våran finals vi har denna vecka.. Så vi gjorde det i 20 min och det slutade bra.. Sedan gick vi in igen och Larissa smetade massa ansiktsfärg i mitt ansikte och det slutade med att mitt ansikte började klia och vi fick ta av det. Men nu ligger jag i sängen och ska sova, för imorgon runt 12 kommer Julia och då aka hon få vara min model för lite fashion bilder.. Då vi behöver 5 "ghost pictures" och 5 "fashion pictures".. Så vi får se hur det slutar!

Inte ofta man ser en nyfödd säl

 
För ett bra tag sen åkte jag och min host mom för att kolla på en nyfödd säl unge! Det händer inte så ofta här och hur ofta händer det i Sverige att det ligger en säl med en nyfödd bebis på strandkanten och gör konstiga ljud.
Så vi bestämde oss för att åka dit och kolla. Dem hade spärrat av stranden där dom är. men dom hade ett hus av något slad uppe på en kulle, och där kunde man stå och kolla.
Så nu är min fråga om ni ser sälen eller inte? Och om ni inte gör det så kommer en inzoomad bild!
 
Okej, den här sälen är inte nyfödd, nyfödd, de var några veckor gammal. Och en sak jag fick reda på var att mamman snart skulle lämna bebisen ensam. Det krossade mitt hjärta lite. Men det är ju deras livs stil.
 

15 februari

 
Just nu ligger jag i sängen i min pydjamas. Klockan är snart två och då ska jag börja fixa mig så vi kan lämna huset runt 3. Ska dra med mig kameran så får vi se om jag tar foton. Och om jag inte tar med mig kameran så kommer jag att försöka fota med min mobil. Så ni kan få se hur det ser ut här.. Haha' Men det ser ut som Usa, fast det är lite varmare, inge snö och lava stenar lite här och där.
Vet inte riktigt vad jag ska dra på mig idag. Tänkte ha shorts eller klänning, men sen kom jag på att vi ska kolla på bio och deras biosalong är superkall så jag tror jag kommer dra på ett par jeans istället.
Känner mig mycket bättre idag, då jag ar varit sjuk ons-fredag. Har fortfarande hostan kvar men det kan jag leva med. Men ska börja planera vad jag ska ha på mig idag. Vill värkligen ha en shopping dag. Så jag kan köpa nya kläder. Fast dom har inte så bra affärer här, så det blir inte av. Sen måste jag spara pengar.. Så kommer dra in på shoppingen ett tag tror jag. Men idag blir det bio. Endless love tror jag den heter. Och hoppas att den är bra!