En vecka närmare jul

Då är det ännu en vecka närmare till julafton! Skit va jag är taggad på julafton iår! Jag har shoppad alla julklappar förutom en julklapp just nu. Kommer troligtvis komma på något mer när jag väl går och letar efter denna sista julklapp.
Men spurtar in i mål när det gälla plugget. Har inte så mycket kvar att göra! Det mesta kommer fter jul tyvärr.. Så kommer få panikplugga uppe hos mamma under jullovet. Så jag kommer troligtvis sitta där uppe ,itt ute i skogen, insnöad och dricka varm te och läsa kemi, fysik och matte... Haha! Men det jag har kvar att göra innan jullovet är en inlämningsuppgift i idrotten och plugga till ett slutprov i matten. Och redigera och fixa en film som vi gör i Engelskan. Förhoppningsvis kommer allt detta att gå galant för att det är inte så mycket egentligen!
Men imorgon har jag sovmorgon så då tar jag bilen in till skolan runt 10! Snacka om skönt med körkort! Så man slipper gå upp klockan 6 även om man börjar klockan 12!
Men annars har jag inte mycket alls att skriva här.
Jo, en sak till! Fick mitt paket från Hawaii idag!! Sjukt glad för sakerna som fanns i det paketet! Massa mat och sånt som jag saknar! Så om ni läser detta! Thank YOU!!!
#1 - - MATILDA:

åh längtar till julafton :D