Vill utomlands 2015

Vill värkligen åka ut och resa under 2015! Men alla som jag har pratat med ska redan iväg någonstans.. Så mina planer får väl vänta eller hitta någon som inte har så stora planer inför 2015. Men vi så jätte gärna åka till typ Spanien, Italien eller Storbritanien med någon kompis. Skulle ha dragit med mig Mikizz om hon nu hade åldern inne.. Men jag får väl fortsäta fråga runt och se om någons plaer blir inställda eller om dom kankse kan boka in två resor under den sommaren för av någon anledning så kanske den personen blir miljonär eller något liknade.
Det är bara att börja hoppas och se om jag lyckas dra med mig någon kompis i alla fall!

Dagen efter

Sitter just nu i soffan hemma hos mamma och kollar på we're the Millers. Grym film! Men i alla fall, ville bara in och säga god jul och hoppas ni fick en god och trevlig jul med familj och vänner!
Och är själv i ett stort shopping mood just nu, men måste vänta då det är ganska tomt på pengar nu efter jul. Men det står många saker under min "skulle vara bra om jag köpte detta innan jag köper annat skit" lista. Och på den listan står det lite olika saker som bland annat en ny säng och en dator! Haha, då det trillar ut saker från min dator och sängen är typ 10 år gammal, så den behöver  bli utbytt!
 
Kommer troligtvis inte att skriva här innan nyår, så jag kommer att hälsa er ett bra nyår o också!

En vecka närmare jul

Då är det ännu en vecka närmare till julafton! Skit va jag är taggad på julafton iår! Jag har shoppad alla julklappar förutom en julklapp just nu. Kommer troligtvis komma på något mer när jag väl går och letar efter denna sista julklapp.
Men spurtar in i mål när det gälla plugget. Har inte så mycket kvar att göra! Det mesta kommer fter jul tyvärr.. Så kommer få panikplugga uppe hos mamma under jullovet. Så jag kommer troligtvis sitta där uppe ,itt ute i skogen, insnöad och dricka varm te och läsa kemi, fysik och matte... Haha! Men det jag har kvar att göra innan jullovet är en inlämningsuppgift i idrotten och plugga till ett slutprov i matten. Och redigera och fixa en film som vi gör i Engelskan. Förhoppningsvis kommer allt detta att gå galant för att det är inte så mycket egentligen!
Men imorgon har jag sovmorgon så då tar jag bilen in till skolan runt 10! Snacka om skönt med körkort! Så man slipper gå upp klockan 6 även om man börjar klockan 12!
Men annars har jag inte mycket alls att skriva här.
Jo, en sak till! Fick mitt paket från Hawaii idag!! Sjukt glad för sakerna som fanns i det paketet! Massa mat och sånt som jag saknar! Så om ni läser detta! Thank YOU!!!