Söndag

Sitter nu i sängen ny duschad, ett år äldre och redo för en ny vecka i skolan! Dock så känner jag mig inte helt 100. Men vi får hoppas det går över snart då jag inte är redo att bli sjuk såhär en vecka in i skolstarten!
Men vad har nu hänt den senaste tiden? Jo..
Den 22 Augusti blev denna pingla hela 18 år och bjöd därför hit två av mina polare för lite middag och sedan blev det av till krogen! Haha, och jag har ju ett underbart krogen minne som jag kommer komma ihåg ett tag.. Och nu ska jag berätta det för er!
Det var så att hela kvällen började med att en av mina kompisar glömt körkortet hemma, så vi fick ringa hennes föräldrar som var super snälla och kom och lämnade det till henne! Sen satte vi oss i bilen påväg in till Uppsala och var jätte taggade, men när vi kom allt närmare och närmare började jag bli så jäkla nervös att jag mådde illa. När vi väl var dä så stälde vi oss i kön till stället som engligt hemsidan så populärt ut så vi undrade varför det bara var 2 personer där inne... Men sen så stod det en kö framför oss så vi stälde oss bakom dom och fick reda på att det stället är för människor som har fylt 20.. Så vi frågade varför, för det stod att det var en rekomenderad ålder, så människor som var 18 och 19 skulle också komma in där, men det visade sig att det var en kille under 20 som blivit utkastad för att han var för ful och kompisarna orkade inte med honom, och klockan var inte äns 12.. Så vi åkte där ifrån och åkte in till enköping och gick där istället. Och jag kan säga såhär, det var sjukt roligt. Men tror jag hade gillat det mer om jag inte mådde som jag mådde.. Haha! Men i alla fall. Åkte hem runt 1-2 och sedan så somnade vi innan vi han lägga huvudet på kudden nästan. Sen på lördagen så kom släkten och firade mig. Och fick super fina presenter! Tack så mycket! Och nu är vi på dagen som är idag. Och min plan nu är att sluta skriva detta, borsta håret och se om jag klarar av att kolla en film. Men troligtvis så kommer jag somna som en gris..