Soff häng och shopping sug

Ligger i soffan och kollar på Fångarna på fortet och samtidigt kollar igenom lite olika bloggar och kollar lite på internet butiker.. Är supersugen på att shoppa lite. Men det är pengarna som ekar tomt! Men det kommer snart att ändras hoppas jag! Men nu ska det bli lite mer mys framför tv'n och ikväll blir det också en liten pimpa mig själv lite. Men får ta och planera in en shopping dag snart med någon härlig människa som är frivillig att spändera lite pengar med mig. Är lite less på min garderob. Har ju redan införskaffat mig två saker på Nelly.com men vill införskaffa mig mer saker! Så det goa med att man har fyllt år precis är att man har lite pengar i plånboken i alla fall! Och jag är inte riktigt intresserad av att slösa allt på en gång. Men vi får se hur det blir i framtiden!
Men nu ska jag kolla någon film på trean och dricka lite läsk!

Söndag

Sitter nu i sängen ny duschad, ett år äldre och redo för en ny vecka i skolan! Dock så känner jag mig inte helt 100. Men vi får hoppas det går över snart då jag inte är redo att bli sjuk såhär en vecka in i skolstarten!
Men vad har nu hänt den senaste tiden? Jo..
Den 22 Augusti blev denna pingla hela 18 år och bjöd därför hit två av mina polare för lite middag och sedan blev det av till krogen! Haha, och jag har ju ett underbart krogen minne som jag kommer komma ihåg ett tag.. Och nu ska jag berätta det för er!
Det var så att hela kvällen började med att en av mina kompisar glömt körkortet hemma, så vi fick ringa hennes föräldrar som var super snälla och kom och lämnade det till henne! Sen satte vi oss i bilen påväg in till Uppsala och var jätte taggade, men när vi kom allt närmare och närmare började jag bli så jäkla nervös att jag mådde illa. När vi väl var dä så stälde vi oss i kön till stället som engligt hemsidan så populärt ut så vi undrade varför det bara var 2 personer där inne... Men sen så stod det en kö framför oss så vi stälde oss bakom dom och fick reda på att det stället är för människor som har fylt 20.. Så vi frågade varför, för det stod att det var en rekomenderad ålder, så människor som var 18 och 19 skulle också komma in där, men det visade sig att det var en kille under 20 som blivit utkastad för att han var för ful och kompisarna orkade inte med honom, och klockan var inte äns 12.. Så vi åkte där ifrån och åkte in till enköping och gick där istället. Och jag kan säga såhär, det var sjukt roligt. Men tror jag hade gillat det mer om jag inte mådde som jag mådde.. Haha! Men i alla fall. Åkte hem runt 1-2 och sedan så somnade vi innan vi han lägga huvudet på kudden nästan. Sen på lördagen så kom släkten och firade mig. Och fick super fina presenter! Tack så mycket! Och nu är vi på dagen som är idag. Och min plan nu är att sluta skriva detta, borsta håret och se om jag klarar av att kolla en film. Men troligtvis så kommer jag somna som en gris..

Första dagen i skolan

Jag har börjat i en ny klass nu 6 gånger av olika anledningar och det är lika pinsamt varje gång. När man inte vet någon i klassen, så man sätter sig vid ett bord som är tomt och oftas längst bort och sedan så ser en person dig och viskar till polaren bredvid sig som kollar backåt och så vidare. Och till slut så säger läraren att vi har nu en ny person i er klass. Jennifer och då vänder alla på sig samtidigt! Och så sitter man där, röd som en tomat i ansiktet och ska försöka presentera sig inför en klass som allt annan än är tysta. Så man väntar lite tills några av dom är tysta och säger att jag var i USA ett år och studerade. Och ja, jag tog inte med vart jag studerade av en anledning. För om dom nu vill veta så kan om väl fråga mig. Haha! Men aja, nu ska jag ta och kolla på en film efter en värdeful dag i skolan som varade i 40 minuter. Haha! Men imorgon så börjar det på riktigt tror jag!