Tisdag ~ 29 april

bild på mig och Olya som är en Anna utbytesstudent från Ukraina
 
Får sammanfatta mig snabbt då jag bara har tio minuter på mig att skriva detta inlägg. Då jag just nu sitter på en lektion och har inget att göra så bestämde mig för att blogga lite istället. Haha, men i alla fall. Livet rullar på här nerpåta Hawaii. Vädret börjar bli bra igen. har prov och så på torsdag så borde plugga till det, men ska ta tag i det senare idag. Och också snart läst klart Divergent.. Så bra bok, ni som har sätt filmen, läs boken.. För dom lämnar ut vissa saker som är ganska viktiga. Jag tycker det i alla fall. efter skolan idag blir det starbucks igen. Då Larissa stannar kvar inskolande i ungefär 1-2 timmar för att måla lite då vi elever i AP art måste vara klara med våra saker nästa fredag. Jag är nästan klar, behöver bara ändra en eller två blommar. Om jag hittar någon bra bild på en blomma som jag inte redan använder. 
Men nu ska jag lista ut vad jag vill ha för något att äta till lunch. Om någon vänlig person följer med mig till Foodland ( nästan som Ica/Coop) så blir det sushi. Om ingen följer med mig till Foodland så blir det nårgot från vår skolcafeteria. Och nej, vi har inte en bra skolcafeteria. Vi kallar det en snackshop, då dom bara säljer snacks. Kanske en eller två saker man kan äta. Och jag brukar ta nudlar med lite grönsaker. Självklart nudlar man bara häller varm vatten i.. Haha

Fredag, 24 April

 
Då är det fredag. Ganska skönt med att inte behöva vakna upp till skolan imorgon. Tycker inte alls om att vakna till ett skrikande alarm och 30 minuter senare vara påväg till antigen bussen eller bilen för att ta mig till skolan. Vissa klasser är super roliga att gå till då jag tycker dom är intresanta. Medans andra så som matte är inte alls lika roliga, framför allt när man inte förstår. Men i alla fall... Nu har jag 2 dagar ledigt och ska försöka göra så lite som möjligt. Ska iväg och kolla på min skolas musikal av Cinderella. Så intressant att gå på en skolmusikal då det inte händer så mycket med musikaler i Sveriges skolor. Så det ska jag på. Kolla på mina serier och kolla på alla episoder som jag missat av massa plugg. Sen ska jag också börja på min historia läxa ikväll då det är due på måndag.
Men nu ska jag ta och somna i soffan framför en film.

#TBT

Throw back thursday...
 
 
Eller vad man nu kallar det! Haha.. Men kollade igenom min dator under forografering klassen och hittade några bilder på frost. Som jag hade glömt bort. Så kastar upp dom här och samtidigt så kommer jag meddela att jag saknar kylan lite. Snö, frost och allt med svensk julafton.