Saknaden efter ens gamla kropp

 
Kan inte beskriva hur mycket jag saknar min gamla kropp. Hur ofta jag tänker, Jag ska ha tillbaka den, så därför ska jag börja träna nu! Men det aldrig händer. Är så less på mig själv! Så nu till helgen blir det att troligtvis åka in till Kona för att handla en mobil till mig för att min jag har nu har flippat ut totalt! Suck.. Och samtidigt som vi gör det ska jag be om att få gå in på en sportaffär och handla någon slags trännings klädsel som jag kan använda och känna att jag vill träna i det här. Det är min plan det, och nu hoppas jag på att den kommer fungera. För jag har ett par as sköna skor som jag är totalt kär i som jag kommer använda!

Nu ska jag fortsätta med allt pluggande, har två quiz imorgon. Suck igen.. Så ska plugga så jag får bra betyg på det!
 

Te, choklad och läxor

Dricker varm te och äter lite svensk choklad! Livet det.. Men ska snart kasta ner ögonen i US history läxa. Dock är det att kolla på videos och ta anteckningar så det är ganska chill, sen blir det att plugga inför ett quiz jag har imorgon. Det är min kväll. Och det kommer vara detsamma imorgon. Men i alla fall. Igår var det Disney dag i skolan så folk klädde ut sig till olika Disney figurer. Jag halvt klädde ut mig till Dumbo så ja. Idag var det lärare dagen eller vad man kan kalla det, då man klär ut sig till en lärare. Jag klädde då på mig jeans och kofta med jumpaskor. Och helt plötsligt blev jag min danslärare.. Imorgon är det tillbaka i tiden, och vi får se vad jag hittar på då.. Kanske i te direkt så mycket att göra då jag inte ha sånna kläder. Men nu ska jag dricka mitt te och plugga lite så jag sedan kan krypa ner i sängen med ett avsnitt av Bones! 

Löfte

Kan meddela två viktiga saker idag. Var med om en jordbävning idag! Visst hade det varit läskigt men samtidigt coolt om jag skrev det. Men det är inte en hell lögn. Var med om en jordbävingsövning. Som en brandövning men det var om det skulle vara en jordbävning så vi vet vad vi ska göra. Så jag och några andra tjejer gick och ställde oss vid en dörröppning. Satte oss i skydnings läge eller vad du nu kallar det. Sen fortsatte dagen som en helt vanlig skoldag. Gick hem från skolbussen och hade 30 minuter skön promenad så jag kunde tänka på allt mellan himmel och jord.Och när jag gick där och tänkte som började jag planera på hur jag kan hålla bloggen i "form" för jag tycker själv att det är super tråkigt att jag inte uppdaterar den med roliga och amerikanska saker varje dag, att jag bara gör det lite då och då. Så jag ska köpa en blogg almanacka och börja planera olika saker. Som vad jag ska skriva i varje inlägg och massa andra saker som är angående bloggen. Så nu ska bloggen komma i form igen! Nu sitter vi och kollar på vampire diaries och ska snart dricka klart mitt te och sedan ta en skön dusch och krypa ner i sängen efter det!
Imorgon är det Make a different day, så jag ska till Mama's house som är en thrift store. Ska dekorera där och lite sånna saker.