Thanksgiving och Black Friday

Fick vara med om en av två saker som jag ville vara med om under mitt utbytesår. Fick vara med om thanksgiving med supergod mat och massa mat. Vi har fortfarande mat i kylskåpet som kan mätta en hel arme.
Sen så ville jag faktiskt gå på Black Friday men det blev inte av. Ville så gärna men får väl göra det någon annan gång med någon kompis eller något liknande. Men annars så rullar livet på. Ikväll ska vi kanske åka och se Hunger Games igen då Jen inte såg den med oss förra veckan. Och nu i helgen blir det också att åka in och kolla vad dom kan göra med min ipad, då den är död och inte vill återuppstå längre. Så det är lite segt om jag behöver betala en ny ipad eller något liknande. Köpa alla nya appar som är ett måste från skolar för massa kronor. Nu är klockan 17 och jag är fortfarande i min pydjamas så det blir att ta och fråga om vi ska iväg eller inte så jag vet om jag behöver byta från min pyjamas till något annat. Bilder från thanks giving kommer inom kort...

Fråga angående Hawaii

Hejhej! Hur lyckades du få utbytesår på Hawaii? och vilken av öarna är du på?
Jag vill verkligen också ta ett utbytesår på Hawaii, men ingen av dom kända företagen fixar på Hawaii. Hur gjorde du?? Svara gärna i ett inlägg
Toppen blogg!
 
Tack för att du tycker om min blogg.
Vet inte riktig hur jag fick den här placeringen. Tydligen hade jag skrivit att jag gillar att ta promenader på stranden eller vad det nu var. Men annars var det faktiskt min värdfamilj som valde mig. Det bor på den största ön Hawai'i eller som dom kallar det The Big Island.
Jag åkte med STS som de svenska företaget och fick CCI som det americanska företaged. Och jag vet att CCI har rätt så många familjer på Hawaii.
 
Har ni några fler frågor så ta skicka iväg en kommentar!

alltid lika svårt


och, det är alltid lika svårta att komma på en bra rubrik. men i alla fall, ligger just nu i sängen och bloggar med mitt ipad tangetbord och min mobil, då jag tyckte det var lite väl jobbigt att skriva med tangetbordet på mobilen. Och sen tänkte jag också blogga från min iPad, men det visade sig att internet inte fungerar här hemma idag så detr var inte av. mSå jag har haft svårt att plugga idag. Men som tur var så var det inte något stort tills imorgon i läx vägen. Så det är skönt. men ska snart ta och sova för imorgon blir det att gå upp tidigare då vi behöver lämna huset 7.00 och vi brukar ofta lämna huset 7.30.. Så det blir att gå upp tidigare och lite sånt imorgon. Vet inte så mycket mer jag kan skriva har börjat få knä problem efter att jag har dansat ballet i 4 månader och nu ger mig in på jazz. Kan faktiskt inte fatta att jag valde dans som en lektion. Jag har inte danskroppen och absolut inte den rätta känslan, men jag gav mig in på det av någon konstig anledning.. 
Nu börjar klcokan ticka mot 22 och jag behöver packa väskan för imorgon så jag slipper göra det på morgonen.