Att skriva en labbraport..

 
Heej!
 
Sitter och försöker skriva en labbrapport men det går inte så bra. Men det är sista labbrapporten för mig på hela nästa hår. För jag tror jag inte tänker att studera fysik på Usa. Men vi får se hur det blir.
Jag är fortfarande förkyld och det stör mig. Sen så ska jag kanske ta moppen in till Enköping imorgon på grund av att jag börjar 13.45 och slutar 14.15... Det är ganska jobbigt för mig men ganska skönt för andra. För det går bara tre nussar ute hos mig. klockan 7.30, 14.00 och 16.20. Det är de bussar jag kan ta. Så om jag missar 14.00 bussen så måste jag vänta till 16.20. Så jag säger grattis till er som bor inne i stan eller har bussar som går lite oftare än vad min gör.
 
Men nu ska jag börja fixa mig inför en skön sömn, för jag sov inte så mycket inatt. Men först ska jag strata moppen så den inte sviker mig imorgon, sen så blir det att kolla så att moppen fungerar imorgon också annars blir det att ta bussen för min del. Vi får se vilken tur jag har imorgon..

Idag blir det kalas

Tjohej!
Hoppas ni hade en fin dag igår och en lika fin dag idag!

Min lördag började med att jag gick upp och fixade mig för att sedan ta bilden till Stockholm för att sitta på ett avresemöte som sts höll i. Det var ett helt okej möte. Det tog upp saker som jag redan visste och saker som jag inte visste. Sen blev det lite grupparbete som gick ut på att svara på en fråga. Enkelt och bra helt enkelt ;) Sen vart det att ta bilen hem igen och fixa sig en snabbis för att åka nere till grannen och äta ute för första gången igår för mig! Super mysigt och gott! Sen så kollade jag självklart på Eurovision.. Vissa låtar var bra och andra inte...

Men nu idag så ska vi inte göra annat än att fira min lilla syster på grund av att hon fyller hela 11 år på tisdag! Grattis till dig! Och folket kommer om 30 min så det är väl bäst att göra det sista innan alla kommer!

Men det bästa som hänt idag var nog att jag spillde ut socker över hela bordet och golvet precis efter jag hade dammsugit...
Oopps! Den skulle upp tidigare idag!

https://cdn3.cdnme.se/3085491/7-3/pic_51992294ddf2b33577f022f6.jpg" class="image">

Ett år som utbytesstuden på Hawaii

Bilder tagna från google
 
Har så mycket att berätta om mitt år i USA jag har framför mig, men vet inte riktigt vad jag vågar dela med mig. Jag kan ju börja med att jag har fått en familj som bor på Hawaii, kan ni fatta... Jag ska få åka till Hawaii och bo där i nästan ett år! Jag kommer slippa de kalla och tråkiga vintrarna och istället så kommer jag kunna gå runt i shorts och klännig! Helt enkelt tunna kläder!
När jag har släppt den lilla bomben om att jag ska till Hawaii så kan jag släppa en till nyhet. Jag vet när jag ska åka! Det kommer vara i augusti men mer kommer jag icke att säga eller så. För de infon vill jag ha för mig själv. Men självklart kommer jag att blogga innan, under och efter mitt år på Hawaii!
Så nu kan jag ändra min header så den passa in i denna blogg. Sen kan jag ju meddela att jag kommer åka på ett avresemöte imorgon som är i hela 6 timmar och jag har blivit förkyld. Så får väl ta med mig näsdukar och nässpray, då kommer jag nog klara mig!
Nu tror jag att jag inte har så mycket mer info att ge er.
Skriver det igen, ni kommer få följa med på min resa till andra sidan jorden och jag hoppas ni kan njuta nästan lika mycket som jag kommer göra!