Långfredag

Det är långfredag idag och det ska jag spendera med att bara slappa och senare ikväll handla. Har fått påsklov nu och det känns super skönt! Nu kan jag bara koppla bort skolan en stund och tänka på annat. Det som kommer att hända nu under påsken är nog att jag kommer ta en sväng till Jakobsberg och säga hej. Annars så tar jag dagen som den kommer! Ska träna nu under påsken också så man inte lägger på sig några kilo under påsken som man brukar göra efter all godis och mat!

Hej och hejdå..

Kan ju meddela att jag inte har något att skriva om i bloggen. För det ända som typ skrivs här är att jag har varit i skolan och pluggat. Men snart är det påsklov och då ska kameran fram, hoppas jag. Och då blir det att fota. Får ta några porträtt och fota miljö bilder så det blir lite mer bilder i bloggen. Kanske börjar ta vardags bilder också och matbilder. Om det blir någon bbra uppläggning någon gång.
Men för tillfället dricer jag mjölk och bara tar det lugnt. Ska snart ner och kolla vad det hittar på där nere. Sen blir det väl att förbereda sig inför att sova och kolla någon film. Typ standard kväll för mig.
 

22 februari

Det är en helt vanligt fredag idag, eller inte en helt vanlig dag... Jag har engelska prov idag men annars så är det som en vanlig fredag. Ska hem till mamma idag efter skolan och bli kvar där tills onsdag eller torsdag. Om en halvtimme drar jag mig ner till Åhléns för att handla hårnålar och sminkborttagning. Kanske får med mig något annat men vi får se.
Och idag är det exakt en vecka kvar tills det är påsklov. Då kommer det inte hända så mycket, blir ett besök in till Jakobsberg för att träffa en kompis och ja.. Ska handla lite träningskläder i glada färger för mitt studiebidrag och så sparar jag det som blir kvar.