Allt är nu inköpt till USA

 
 
Då är allt inköpt tills imorgon.
Vi åkte in till enköping idag och handlade hem en extra hårddisk, 2 minneskort, 800 g Marabou choklad ( 4 stora packet), 2 påsar djungervrål, måttsats, bomullspads, sminkborttagning, uvudvärks tabletter, nässpary och åksjuketuggummin. Så nu ska jag gå upp och packa ner det sista och samtidigt dammsuga mitt rum. Senare idag ska vi in till Enköping  och äta på restaurang som en sista middag för mig här hemma i Sverige. Sen bär det av till ARlanda för att hämta upp mamma och sen vet jag inte vad jag ska göra. Kanske sova så jag får någon timmes sömn annars blir det väll att skriva ner min packlista här på datorn så den kan publiceras imorgon.

15 kilo packning

 
Trixar och donar lite med datorn, har nu fått pappas gamla så försöker lära mig den. Idag har jag också lyckas packa klart det mesta. Har bara toa artiklar kvar men annars inget annat att packa. Skulle ha skrivit packlistan idag också, men det visade sig att internet inte fungerade under dagen så jag har inte kunnat göra det. Men ska göra det när jag har tid.
Kan ju meddela att jag känner mig rätt så duktig då min väska bara väger 15 kilo enligt våran våg! :)
Annars har det inte hänt så mycket mer, som sagt. packat och städat har jag. Har också skrivit en liten inköps lista som jag behöver köpa innan avresan på torsdag. Så imorgon blir det att besöka stor staden Enköping.. Inte direkt stor stad, men vad ska man göra?
Nu blir det att dra igån den sista allsång för mig och leta reda på min morbror plus lillkusin! Med lite efterrätt! ;)

Snabb uppdatering

Trött, nervös, super sugen på te, lång tråkigt, super glad och mätt.
 
Det är jag för tillfället. Ska kocka lite te och sedan blir det att skriva ner packlistan på bloggen. Dock så kommer den packlistan inte att komma upp på bloggen fören jag sitter på flyget tror jag. Men nu blir det att ta en kopp té!