Mitt livs äventyr

 Nu ska jag ta upp det som jag har försökt att ta upp länge... Jag ska åka iväg som utbytesstudent i USA i ett år! Super roligt och läskigt kan jag säga! Men i alla fall. Jag bestämde mig i början av året att jag ville åka och funderade redan på att åka iväg året innan, alltså förra sommaren. Men istället för att åka iväg till USA så bestämde jag mig för att åka till Jeresy i 3 veckor på språkskola. Länk hittar ni här där skrev jag lite eller det blev mer bilder en skrivande tror jag. Men som jag skrev innan så bestämde jag mig i början v januari att jag ville iväg ut studera ett år i USA. Så jag skickade in en intresseanmällan och fick sedan svara på massor av frågor som STS ville veta. Och innan då så visste jag inte att det skulle bli ännu mera papper. Sen åkte jag på en intervju i Uppsala på ett cafe och svarade på ännu mera frågor och skrev ett litet brev om mig själv. Sen fick jag vänta i någon vecka innan jag fick hem det efterlänktade brev där det stod att jag hade blivit antagen (glädje dansen!). Sen har jag svarat på ännu mera papper och idag gjorde jag ett tub test. Och på fredag ska jag tillbaka till läkaren för at se om det är positivt eller negativt. Hoppas på negativet annars så får jag göra ännu mera prover och det vill jag inte. Sen på torsdag blir det en liten läkardag för mig. Först ska jag till läkaren igen för att de behöver skriva på ett papper på att jag är frisk och sedan ska jag till tandläkaren som då ska se så att mina tänder är friska och skriva på pappret. Och längre på denna prosses har jag inte kommit. Ska försöka skriva ner det jag gör som förbäredelser och allt så ni får vara med på min lilla resa!

Ensam i min ensamhet

En efterrätt vi tog i USA under veckan vi var där, god men mäktig!
Här sitter jag i min ensamhet och äter banan, som tyvärr tog slut nu och dricker ett glas bubbelsaft. Kom precis hem från skolan och kände mig så ohälsosam efter USA resan att jag bestämde mig för att gå 3 km idg så jag gjorde det.. Haha, men i alla fall, just nu försöker jag leta febrilt efter mitt USB minne jag har alla bilder på från resan så jag kan visa er dom. Eller rättare sagt, jag ska visa er dom när jag har ätit middag, fixat med massa STS papper (och ja, det inlägget om att jag ska åka iväg som utbytesrtudent kommer snart har bara massa andra saker jag också måste göra. Men ska försöka fixa upp det inlägget ikväll) , packat upp väskan och packa ny väska, försöka hålla mig vaken efter jetlagen och 22 timmars sömn, känns inte så bra att sova så mycket på en dag... Och ja massa andra saker. Men det som är bra är att jag inte har någon läxa att göra så då kan jag lägga den tiden på annat. Men ska kanske börja nu så jag blir färdig i tid...
 
 

LA

I'm in LA!!
Oja, det stämmer. Flög hit i lördags och åker hem på söndag med en mellan landning i New York. Super kul kan jag ju meddela att vi har. Fram tills nu har vi shoppat, besökt Santa Monica pir och massa andra saker man ska göra i USA/LA! Men är ändå ganska besviken på hur staden skulle vara. Trodde det skulle vara lyx hus över allt och att det skulle se lyxigt ut. Men för det mesta så ser det tråkigt och sliskigt. Men det är så jag tycker. Någon annan kanske tycker på ett annat sätt. Men snart ska jag ta och kliva upp ur sängen på hotellet och börja fixa mig inför att äta frukost. Och jag tror att vi ska besöka Beverly Hills idag!! Super taggad inför det!!
Och en sak till, det kommer komma MASSA bilder när jag kommer hem igen! ;)