My Christmas present 2013

1. En super rolig penna, tryck på en knapp och tomten skjuts iväg. 2. En juldekoration i trä, ser ut som ett hjärta med en delfin i mitten. 3. Pinnsett som ser ut som en tjej. 4. Handkräm som luktar supergott! (pomegranate and lime) 5. En till dekoration, fast detta är två sandaler 6. Ett fejk ljus 7.En fiklampa som man laddar med solen, vet inte vad just det heter 8. nagelfil 9. halsband med en snäcka och en blå sten 10. penne i form av polkagris 11. hand grej som dödar bakterier 12. Tvål 13. "snowglob" med en delfin i 14. läpp balsam 15. en liten leksak.
 

1. presentkort på american eagel 2. Peppermint oil 3. Halsband man kan droppa pepparminten på så det luktar gott 4. presentkort Itunes 5. 20 dollar of på aerie
 
1-3. Pandora dekortaioner i olika former och storlekar.
 
1. Choklad 2. Choklad 3. Tandborste sak du sätter högst upp på tandborsten 4. En tröja 5. Mer choklad 6. Refresher från starbucks.
1. Jultomte Hawaii style 2. ängel 3. Snögubbe med mitt namn på magen 4. Rudolf utan hans röda näsa julgrans dekoration
1. EN väska där det står Fiji 2. Pink's yoga byxor 2. 9 svarta strumpor och en strumpa med pingviner
 
1. Nintendo DS spel 2. Nintendo skydd 3. Nintendo 3DS xl
1. Tofflor 2. flip flop 3. tofflor 4. lunch väska
 
Har troligtvis glömt något men det här är det jag fick i julklapp detta år!
 

Underbar jul


Första julen jag spenderade utan min älskade familj och utan alla svenska traditioner, som att fira jul den 24 dec, äta julbord och självklart kolla Kalle anka. Hur mycket jag än saknade det så va det här en underbar jul! 
Spenderade hela dagen i min underbara pyjamas, öppnade alla julklappar från min värd familj och åt mina efterlängtade köttbullar till middag! 
Som jag skrev innan så kommer allt jag fick i julklapp upp imorgon då jag snart ska slumra till. 
Men tänkte bara trycka in ett litet inlägg och säga God Jul för detta år och hoppas alla hade en UNDERBAR julafton och vad nu alla dagar efter julafton heter! 

Försökte med platt hår

 
God Jul alla hemma i Sverige och på andra platser i världen!
Nu är det äntligen 24 december här nere på Hawaii, men behöver vänta ytligare en dag för att få öppna alla mina julklappar. För ikväll blir det bara att öppna en present. Sen blir det att hoppa i säng för att få den 25 december så jag kan öppna ALLA julklappar!
Men ikväll blir det fondue middag med några av Jens vänner så det ska bli nice!