Camp out

Tomorrow is it camp out! Är super taggad men ändå inte... För jag tycker inte alls om att kampa men jag vill bli en i "familjen" alltså alla i skola.
Så imorgon kommer jag bege mig till campingen och vara där i en och en halv dag.. Det som är bra är att man kan säga att jag har 5 dagar ledigt. Imorgon, fredag, helgen och måndag! Så då ska det pluggas och massa andra saker... Nu måste jag packa min väska inför campingen och ta en dusch lite senare så man har hyfsat fräscht hår på fredagen.. Men det kommer inte bara vara jag som kommer se ut som att jag har tagit en dusch i smör i håret!

Hawaiianskt bröllop

Kan ju meddela att jag är totalt förälskad i denna bild, som jag inte vet om den kommer visas högst upp eller längst ner.
Men i alla fall, tog denna lite snabbt idag för en fotouppgift jag har och blev förälskad i den efter redigeringen! Det känns lite orimligt att denna bild kunde bli tagen på mindre än fem minuter med allt detta. Kröp runt på golvet i mitt super stökiga rum, som ska städas i morgon, och försökte hitta en bra vägg att vara emot och bra ljus. Och det slutade med denna bild och ungefär 70 andra bilder med olika inställningar och allt!
Sen kan jag också meddela att jag var på ett bröllop igår (söndag). Var dock inte där som gäst, hjälpte en kompis till Larissa med ett litet foto ställ eller vad det heter. Sån där man kan sätta sig framför och det tar 3-4 bilder. Där jobbade jag, eller rättare sagt, volonterade jag. Var super roligt för jag har på det senaste året velat gå på ett bröllop men inte fått det, pga ingen inbjudan till någon vi känner och det är inte konstigt, för att de jag känner kommer inte gifta sig på ett tag... Så nu har jag fått gått på ett bröllop på Hawaii! Ganska coolt...

Ett år närmare 18

Då är man sjutton hela år. Känns inte verkligt alls.. Men men, sitter och försöker skriva en engelska text och vet inte riktigt vad jag ska skriva, för jag har lämnat in den en gång och han säger att jag behöver ändra saker, och när han förklarar vad så fattar jag. Men nu efter 5 timmar så har allt försvunnit... Inte direkt det bästa men ska försöka skriva den så jag har den klar.. Men tänkte bara skriva ett litet inlägg och säga att min dag har varit super. Fått några grattis hälsningar men alla visste inte om min födelsedag och det är jag glad för. Gillar inte när någon säger grattis och andra hör och säger efter.
Sen vi jag berätta att jag har nu bjudit några i skolan på svenskt godis, djungelvrål. Det var faktiskt två stycken som inte tyckte det var så illa. Men resten gjorde minner och allt sånt. Så nu vill jag bjuda på svensk choklad, men jag har inget för tillfället. Hoppas på att jag får ett packet med lite choklad snart... Hihi. Men nu behöver jag verkligen skriva min engelska text..