Blogg torkaaaa

Tjenixen, det var ett tag sen. Och det kommer det att fortsätta vara.
 
På grund av att det inte kommer vara så mycket bloggande nu innan sommarlovet börjar. Eller rättare sagt, det kommer inte vara så mycket bloggade under skoldagar och i början av sommarlovet då mycket kommer att hända.
Det står mycket på mitt schema för tillfället så jag har inte tid eller ork att skriva. Sen har jag inga bilder att lägga ut heller. Men nu är jag ledig till torsdag då skolan börjar igen så det får bli at fota lite under de här dagarna, så jag har något att lägga upp här. Det blir en och annan blom bild och kanske bilder från valborg då det är på torsdag.
Men ja, så ser mitt lilla schema ut tills torsdag. Blir nog att plugga någon dag också men annars inte.
Så nu ska jag ta och hitta på något. Så jaa...
 
Tjing pling
 

Uppdaterar mitt liv

Tjing tjing..
 
 
Tänkte uppdatera er lite i mitt underbara liv. Eller mitt liv är inte alltid underbart men ibland är den det. Jag har fått info om mitt år i Usa som jag inte tänkte ta upp här än. På grund av att jag vill hålla det lite hemligt tills det är klart.
Sen hade jag fysik prov idag. Det kändes som att det gick bra. Men bara för att det kändes bra så gick det mindre bra om jag känner mina betyg rätt. Men jag hoppas på att få godkänt på det provet för annars är fysiken ganska körd för mig. Och idag så spänderade jag 85 kr på en lunch. Har sagt till mig själv att jag ska spara pengar för Usa, men gissa hur det går... Det jag vill (någon sak behöver) jag köpa är bara onödiga och dyra saker. Typ som en dator för min håller på att ge upp helt och hållet den här gången. Så nu letar jag dator. Sen behöver jag handa saker till Usa resan också. Som kläder och presenter. Jag vet att jag inte åker fören om kanske 3 månader men jag behöver ha grejerna så jag vet att jag har saker och ting. Sen så kan jag fortsätta rabbla saker som står på min köp lista. Men vissa saker får jag strycka och vissa får jag köpa lite billigare av och så vidare. Sen behöver jag lägga undan pengar också. Så i maj ska jag lägga undan pengar så jag har lite sparpengar i min sparlåda.
Men ni som är studenter vet hur det är.. Ena dagen behöver du det, andra det och tredje det. Sen är du pank.
Nu ska jag fixa te och vispa grädde så att vi kan äta jordgubbar och grädde.
 
Tjing pling
 

Summer 2013 nu kör vi...