Vädret är inte på min sida...

Jag märker att vädret inte är på min sida.. Det regna och jag är sugen på att fota natur bilder! Men icke sa Nicke... Det ska tydligen regna hela veckan.. Går väl planera in något annat under den tiden.. Så nu ska jag tänka på vad jag ska hitta på idag..

Vart inte som jag tänkte mig...

 
Tyvärr gick mina planer inför idag åt skogen, pga att det regnade, blåste och var helt enkelt bara skitväder ute... Hade tänkt mig att gå till bokskogen och fota lite, men kom knappt ut från dörren fören man ville vända in igen.. Men får hoppas på bättre väder imorgon och om det blir bättre väder imorgon så tar jag kameran och fotar då istället. Nu ska jag fortsätta sura lite och hoppas på att skavsåren från igår gör mindre ont och försvinner.

Söndag ~ planera

 
Nu ska jag vara så duktig så jag ska ta och planera min vecka som kommer imorgon. Som blanda annat ska innehålla fotografera, shoppa och baka.. Jag fick ett super stort sug att baka lite Halloween bakelser eller något som ser gott ut! 
Så nu ska jag ta och planera lite och se hur det kommer att gå till väga.. Sen blir det nog att spela lite Sims, va super länge sedan... Så ser i alla fall min söndagskväll ut..