Jag har kärat ner mig i klänningar!

Det här är en kläning som jag har kärat ner mig i! 
 
Sitter nu och typ dreglar över klänningar på http://www.modegallerian.se . Det som är bra på den sidan är att man hittar snygga klänningar från nästan alla webbutiker! Så det är min nya shopping sida jag ska handla på är jag letar kläder på webben! Men det finns super fina klänningar men inte just den klänningen jag vill ha på mig på julafton. Jag vet exakt hur den ska se ut i huvudet, men jag har inte hittat den än. Så jag ska fortsätta leta efter den rätta klänningen och sedan blir det att beställa hem några klänningar och hoppas på att de sitter på bra! 

The Christmas Dress

På väg hem från skolan nu och har super tråkigt på bussen. Och så smart som jag är så har jag börjat kolla runt på en julaftonsklänning. Vet inte vad som har hänt uppe i min lilla hjärna men jag vill ha en julaftonsklänning som också kommer bli en nyårsklänning och till och med en klänning jag kan ha lite då och då. Alltså när jag har lust att ha klänning på mig. Så nu ska jag hem och städa rummet och sedan blir det att klicka runt på olika sidor på internet där de har klänningar :)

Imorgon smäller det!!

 
Imorgon kanske första snön kommer!! Är super taggad inför det! Idag var det regn blandat med snö, men det är dock inte så roligta att gå i... Framför allt inte när det blåser och är jobbigt! Men nu ska jag plugga in några engelska ord och sedan blir det att sova!!